reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Z tym opalaniem to jest tak, że szybciej w ciąży wychodzą przebarwienia. Z kąpaniem, jak Ael mówi i Donia, higiena, higiena i higiena. Ja się jutro zapytam doktorka czy mogę na base, bo kręgosłup już czuję. Jeszcze o coś się go miałam zapytać i oczywiście zapomniałam, ale do jutra mam czas, to zapiszę na kartce

reklama
Juz jestem schłodzona i wymeczona pływaniem.Uf asz lepiej woda w basenie była cieplutka miała 29 stopni.
Własnie patrze do torebki bo chciałam zamknac drzwi przed wyjazdem a tu nie mam kluczy hmmmm chyba zapomniałam w pracy jak zamykałam szawke ( taka mam nadzieje ze tam sa) bo jak nie to bedzie problem czeba bedzie wymienic zamki w drzwiach wyjsciowycha ale ze mnie.....ciotka

Hej laseczki! cO do opalania w ciazy, to ja sie opalalam caly weekend, oczywiscie w wiekszosci w cieniu, jestem mega spalona! Brzuch schowany, dbamy zeby sie nie przegrzal. A tak to wszystko wolno, no chyba ze plamy wychodza, bo tak podobno jest ze jest sklonnosc do przebarwien, mnie na szczescie omija ten problem. Kąpac tez sie mozna jak nic nie ma. To jest sprawa indywidualna. Ja przed ciaza sklonna do infekcji wszelkich teraz odpukac nie mam z nimi problemu.
Bylam dzis u gina i moj maluszek ma juz 1300g! I jest sliczny!
Co u was dziewczynki? Patrze na te wasze suwaczki i tylko leca te tygodnie... Ani sie obejrzymy i bedziemy siedziec na dzieciaczkowych watkach.

Sil wspomniała o kręgosłupie i przypomniało mi się, że miałam Was o coś zapytac... Bo w późniejszej ciąży to normalne, że kręgosłup jest obciążony i boli ale czy to jest normalne, że mnie w 12 tc boli cholernie kręgosłup w krzyżu....?? tzn nie cały czas ale np jak się zmęcze, tj. jak posprzątam mieszkanie albo wczoraj szliśmy wieczorkiem na pieszo do kina (mniej więcej 40 min drogi)

A ja dziewczynki się żegnam leżąco :D Ponieważ mój mąż nie wypuszcza mnie z łóżka :D Boi się! :D A co do mojego snu to jeśli są prorocze to będzie dziewczynka ;D Chodzi mi po głowie Zosia :D

A ja nie wiem czemu mam przeczucie że będzie chłopak. Choć wolałabym mieć pierwszą dziewczynkę... Chłopak będzie Konrad a dziewczynka Julia.

20110711035.jpg
Moj pucus.

Co do kregoslupa jasne ze moze bolec, mnie bolal troszke na poczatku, troszke teraz, nie ma reguly. Po takim spacerze to ma prawo byc obciazony!

reklama
Do góry