reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziurka to kiedy i jak testujes ?? &&&&&&&&&&& za 2 kreski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

klari mnie tez sie snilo przed ze bylam w ciazy moze nie porod ale byl proroczy :-) mam nadzieje ze twoj tez bedzie taki :-)

Fiona sliczny brzunio jak nic ciazowy moj to tluszczowy ;-) :p

Ael sliczny brzunio tez taaki bede miec albo i wiekszy :-) jak nie przestane miec takiego apetytu :-)

Magdalena ;-) super brzunio ja tam tluszczyku nie widze tylko ciazowy brzunio ;-)

Ewelka super ze wymeczylas ;-)

Lovka a miala byc natalka ;-) bo bede plakac ;-(
lovka zrobilam sobie suwaczek od ostatniej miesiaczki i mi wyszlo ze mam starsze dziecko hihi ;-) ale pod spodem mam wiek dziecka suwaczek ;-) na kiedy mas ztermin ? bo wedle miesieczki to na luty mam a wedle dzisiejszego usg to na 1 marca ;-)

Big ale slodziak ;-) i jakie imionka ??

Ostatnia edycja:
Atan a chyba wcale nie zatestuję ale za fluidki dziękuję. Na pewno wykorzystam, nie zmarnują się. Jutro dżin, co będzie to będzie.....:-)

trzymam kciuki za wizyte u ginka daj znac na ktora idziesz ??

a ja cos sie zle czuje kuje mnie kolo zebra po lewej stronie niewiem od czego ;-/

dziurka a jak sie czujesz ?? jakies przeczucia jakies bóle ??

Ostatnia edycja:
ja juz bylam dzisiaj ;-) a ja mam dylemat ;-) czy byc w lutowkach czy marcowkach;-) bo z usg na 1 marzec a z miesiacki na 21 luty ...ahh idzie sie pogubic nie umiem tego rozgrysc to w koncu w ktorym ja tygodniu jestem :szok:

no i poszly spac lub za chopów sie zabraly... wiec milej nocy zycze i udanych wizyt u ginka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry