reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil to mam nadzieję że dobry film dziś zobaczysz ;-) i jutro oczywiście też
Ael
to twoje maleństwo albo będzie wegetarianinem albo po prostu tak mu pasuje że z wdzięczności kopie
atanku to smacznego! takie pyszności że aż ślinka cieknie

Ostatnia edycja:
reklama
Zachciało mi się opalania.. Wystarczy, że chwilę poleżałam na słońcu i od jakiś dwóch godzin jest mi nie dobrze :-(.
Ael gratulację dla twojego faceta :-)
Mój też poszedł od wczoraj do roboty i się zastanawiają z kolegą czy może nie zostać w tej pracy i rzucić szkoły bo coś nie za bardzo im idzie.
Magda z tym językiem uciekającym do d**y przypomniałaś mi o filmie "ludzka stonoga" nie polecam go oglądać przy jedzeniu..

Ostatnia edycja:
A ja wróciłam właśnie ze sklepiku i kupiłam sobie składniki na fasolkę po bretońsku i leczo!!!! :-) no a tak poza tym to na kolację planuję upiec flądre z frytkami i suróweczką :D bo teraz jest tak gorąco, że jeść się nie chce...
Sil a co to znaczy kino wewnętrzne i kino kinowe???? :confused: ::p

Madziu kino wewnętrzne = usg :-D.
Oj Tyy nie lubię Cię za to leczo :p :p :p

Klari dziękuję w imieniu chłopa :-) Powiedz swojemu niech siedzi w szkole, bo to mu się może w przyszłości przydać jak praca nie wypali.

Kasiu mój chyba z wdzięczności kopie, bo za każdym razem jak jem mięsko w jakiekolwiek postaci to się ożywa. Po słodkich, warzywach nic, cichutki.

Ael jak ma się męczyć i na siłę chodzić to po co. Zrobi jak będzie uważał ja mogę go tylko wspierać w jego decyzjach :happy2:
Kurde ale mi narobiłyście ochoty na te frytki.

No właśnie też tak myślę ale nie do końca byłam pewna i chciałam zapytać... :p

Ael mogę Ci wysłać w słoiczku :D:D:D ale nie wiem co z tego będzie za nim dojdzie :p Ja uwielbiam, co prawda nie dawno robiłam ale dodałam jakąś fatalną kiełbasę, króra pod wpływem gotowania po prostu rozpadła się na części pierwsze i smakowo też nie była najlepsza więc wszystko popsuła :p:p Najbardziej lubię z mortadelą więc dzisiaj właśnie zakupiłam no i trzeba korzystać póki papryka w dobrych cenach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry