• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zboczeńce :-)

Szukam pomyśłu na jakąś dobrą sałatkę/surówkę.. do smażonego sera i frytek ;-) tak mi się chce,że mi język do d** ucieka :-D
Kapusta czerwona pażona tylko na wrzątku, ze dwa razy z solą, pieprzem cukurem majonezem i śmietaną. Autentycznie pychota i do tego prosta :-)
Albo tzw, przez moją rodzinę "śmieciowa", baza to kapusta pekińska, dalej ogórki korniszone (własne najlepiej), papryka marynowana (własna najlepiej), grzybki marynowane podgrzybki (własne najlepiej), kukurydza, może być cebulka, do tego sos zwykły olej, ocet albo sok z cytryny, sól, pieprz, cukier, majeranek i świeża pociachana natka pietruszki

Kasiu widzisz, musieliśmy przerwać bo ktoś dobijał się do nas domofonem, raz to była listonoszka, drugim razem też gościu coś ala listonosz ale z urzędu z pismem do teścia.

reklama
Kasia, czemu odwołałaś? Prawie przerwałaś miałam napisać...

Magda, pomidorki, szczypiorek, troszkę cebulki, sól, pieprz.

Ael, oczywiście wielkie ogromne gratulacje :) super, że się tak układa :)

Mi się przypomniało, jak kiedyś na wakacjach właściciel pokoi przyszedł nam powiedzieć, ze spłuczka nie działa :P też przerwał :P

Ael i w takiej sytuacji powinniście użyć stoperów do uszu które tu komuś doradzałaś ;-)
Sil odwołałam bo chcę zbadać hormony a część z nich robi się na początku cyklu a my jedziemy na wakacje i nie da rady w najbliższym cyklu więc uznałam że bez sensu iść do chłopa żeby sobie pogadać i poplanować na przyszłość :tak: więc w tym cyklu luzik, nic nie badam oprócz samoobserwacji i tempki i mam cichą nadzieję, że już nie będę musiała robić innych badań w kolejnych cyklach ;-)

Kasiu stopery miałam już ściągnięte bo nie spałam, kilka minut potem mój się obudził, bo telefon dzwonił. Włączyłam film na lapie i w łóżku oglądaliśmy, a wiadomo jak się przedstawia "ptakowa sprawa" naszych mężczyzn z rana, to ja by oglądać film, muszę odwrócić się na prawy bok, czyli dupą do mojego, no wtedy niestety mam przerąbane XD

Hah widzisz ja też dziś odwołałam ginka XD

A ja nie odwołałam i idę na kino wewnętrzne a jutro idę na kino kinowe :P I właśnie się zastanawiam czy się malować, czy spłynę w tym upale

A ja nie odwołałam i idę na kino wewnętrzne a jutro idę na kino kinowe :P I właśnie się zastanawiam czy się malować, czy spłynę w tym upale
Kremik kobitko i tusz, nie ma sensu w takie gorąc. Ja do ginka idę mam nadzieję w piątek, może na tyle szybko rano postawię się do pionu by po 14 już być u niej. :-)

Kurdeee mol! Ja neandertalczyka chowam w brzuchu! Jem pierogi z mięsem, no bo mięso to prócz warzyw duży procent mojej obecnej diety. Zjadłam parę sztuk i jak się to moje małe nie rozkopało właśnie...ałaaaaaa

Ostatnia edycja:
Właśnie tak zrobiłam, tylko kremik lekko brązujący :) a moje pewnie zaraz będzie kopać, bo busem się wybieram, bo mój mi zabrał moje autko. Zresztą, z pozwoleniem :) do wieczorka kobietki :)

witam ja w pracy przed praa nie zdazylam bylam u lekarza tyle sie do wiedzialam ze to nie infekcja tylko alergia a prawa dziurka sie najwiecej meczy bo mam przegrode skrzywiona a ja mowie wiem od czego bylam mała to z metrowej duzej ksiazki dostalam ;-) od kolezanki no i dostalam wziewny buderhin i zyrtek mowi ze w ciazy wolno stosowa ;-) ale jakos na ulotce mowia jak zwykle skontaktoj sie z lekarzem ale powiem wam ze po jednej tabletce mam pusty caly czas nosek ;-) az siem ciesze moze przestane dziecku psikac caly czas ;-) a co w tak odwolujecie te wizyty tylkiem sie ruszyc niechce?? ;-) a ja po lekarzu bylam z mezulkiem w sklepie bo mu sie marzyla wii i co mamy kupil ale zeby z nim grac ja musialam sobie 2 pilot kupic kupilam sobie czerwony ;-) i po obiadku gralismy i pierwszy raz z nim w jakas gre wygralam ;-) ale byl zly ;-) ze mamuska w kregle miala pelno strikow tzn wszystkich zbitych kregli na raz ;-) a ja dzis brak checi do pacy siedze i zajadalam najpierw jagody i teraz wygladam jak potwor ;-) a teraz borowki chce ktoras ??;-) jeszcze troche jest i maliny mam na pozniej ;-)
ozniej schowam kartoteki ;) i umyje podloge i nic wiecej nie zrobie bunt ;-)

Ael super ze dostal prace i to jak szybko super ;-) gratuluje ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie tak zrobiłam, tylko kremik lekko brązujący :) a moje pewnie zaraz będzie kopać, bo busem się wybieram, bo mój mi zabrał moje autko. Zresztą, z pozwoleniem :) do wieczorka kobietki :)
Powodzenia i daj znać co tam na wizycie. A nóż widelec będziesz wiedzieć jaka będzie płeć :-D

Atanku no to dobrze, że jest ok. Wiem co to znaczy problemy z nosem, ja przez kilka miechów w roku mogę mieć zatkany nos, nie całkowicie tylko częściowo co mnie czasem wnerwia.

Ja nie poszłam do gina bo nie czułam się za dobrze, niby mdliło a jednocześnie żołądek siorbał u musiałam co chwilę coś jeść. Teraz jest ok, ale do gina już za późno.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry