reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael..beksa lala:-p
A no widzicie ten mój dżin bierze 100 a miejscowość nie taka mała bo jak tak policzyłam tylko mnie znanych dżinów to wyszło mi 23, a gdzie tam reszta.
kasia w właśnie jak ja żałuję, że nie ma u nas jakichś miedicoverów czy czegoś takiego.
Aj, nie nastawiam się na tą wizytę,można by rzec iż jest to rutynowa kontrola. Fasola na bank nie ma no bo chyba bym coś czuła, znaczy się tak z czysto matczynej intuicji
magdalena a ja myślę, że jeszcze się nie udało. Może w następnym, 24 cyklu

Ostatnia edycja:
reklama
no dzirka ale jestem ciekawa co ci ginek powie ;-)
sil trzymam kciuki za wizyte by tez wszystko bylo dobrze ;-)
a ja w pracy nic jeszcze nie zrobilam :szok: mam lenia do kwadratu ;-) a nachylac sie i chowac kartoteki bpo zjedzeniu jagod i borówek i kilku malin nie wskazane ;-)

Dziuro jak nie zrobisz testu to nie będziesz wiedzieć :wściekła/y:
Mój gin bierze 50 zl (najtaniej w mieście) ma bardzo dobre opinie a do tego wszystkiego co najważniejsze jest ordynatorem szpitala położniczego, który też się cieszy powodzeniem... inni biorą od 80 w zwyż!!!

Ael bardzo Cie lubię!!!!! Wiesz co, nie będę się bawić w żadne wysyłanie, po prostu zapraszam do siebie :D zjesz tyle ile zmieścisz :-)
No to Ty tak nie strasz ciężarówki! No jak tak można? Ciężarówka ciężarówkę, haa? :p

Dziuraaa to teraz Ciebie nie lubię za beksę......

Normalnie wy się nade mną znęcacie.... już mnie facet męczy nooo....

reklama
ooooo zjadlabym kisiel ale jestem w pracy a niemam ze soba takiego do kubka a niemam jak wyjsc do sklepu buuuuu ;-(
wiecie zastanawiam sie co ja bede miec za dziecko dziewczynke czy chlopca w koncu jakie sa zachcianki na dziewczyne a jakie na chlopca ?? cociezaroweczki ktore znaja plec ??
bo mam obrzydzenie na szynke kolo miesnego robi mi sie niedobrze i na slodkie ale na owoce maliny, borowki jagody banany brzoskwinie i nektarynki ogolie chyba wszystkie owoce pozeczki czerwone bym jadla ;-) a aetyt to mi wrocil ze hej ;-)

ael a ja taka grzeczna ze sie w pracy jeszcze nie wysililam i nic nie zrobilam i tak juz od 15 kwitne na krzesle lub w wc

Do góry