reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja bym zjadła coś słodkiego M. wpadł do domu, zjadł obiad i popędził na siłkę :-( i tak siedzę sobie sama..

Magda ja też siedzę sama i czekam na Ł aż wróci z pracy pewnie koło 20 będzie jak wczoraj bo jakiś idiota zamiast od razu powiedzieć, że się nie wyrabia z robotą to musieli jeszcze godzinę na niego czekać.. :wściekła/y:
He he no ja bym się bała z Ael stawać na gołe klaty ;-)

No dowiedziałam się przed chwilą, że dopiero gdzieś o 19.30 może najwcześniej wyjadą.. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
kto chce zelki a kuku te nadziane serduszka zjadlam jednego bo tak ladnie wygladaly w sklepie na pulce ale moje dziecko nie lubi jednak a myslalam ze zelki bede nadal lubic...

magda jak podasz adres to moge ci wyslac poczta polska troche poczekasz za nimi;-) a tak moj mezulek zje jak wroce z pracy ;-) boze nic nie robie a nic mi sie w tej pracy niechce a jeszcze do 21 dalekoo ;-(

Cześć dziewczynki... jak zwykle namazgrałyście wiele wiadomości, a ja niestety nie mam teraz czasu aby wszystko dokładnie przeczytać :-(, ale przejrzałam te wasze zapiski...

Aelreda i ma-gdalena - macie prześliczne brzuszki... mogłabym na nie patrzeć godzinami... bo leciutko Wam je ich zazdroszczę... :-)

Dziurko ja chodzę prywatnie do pani ginekolog i u mnie za wizytę wraz z cytologią bierze 150 zł... wiem, że to sporo, ale jest to lekarz, który jest dość mocno ceniony w mojej miejscowości... a po drugie ma niesamowite podejście do pacjentki... Zawsze jak do niej idę to siedzę u niej w gabinecie przynajmniej 30 minut i nigdy mnie nie pogania, gdy mam pytania... Odpowiada rzeczowo i wyczerpująco...

Tak jak pisałam wczoraj nadal utrzymuję mi się dziwne klucie i ciągnięcie w dole brzucha...(objawy, których nigdy nie miałam) i czasami czuję tak jak na @ ... ale za kilka dni przekonam się czy to @ czy II kreski... :-)

reklama
Do góry