reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mówi, że nie ma takiej :p U nas w domu na błogosławieństwie leciało "Magda Gieruczak - Nasze Wesele" bo przepiękna, ale na pierwszy taniec się nie nadawała za bardzo :p :D

reklama
Ja jestem, tylko śnięta już, opuściły mnie emocje z dzisiejszego dnia i padam na ryja, znaczy twarz. Jeszcze mi prąda wyłączyli bo mój siedzi z kolegą w łazience i przypominają sobie szkolne czasy zakładając nową instalację elektryczną. W ogóle wczoraj mój przeczytał na necie, że w USA elektrycy zakładają, niezależnie od metrażu domu/mieszkania, gniazdka co 2 metry! No to ja się im nie dziwię, że nie mają problemu z przedłużaczami.

Lovka! --> Przykłady piosenek na pierwszy weselny taniec

hejka pomozcie gadalam albo dyskutowalam z mama wiem bylo trzeba nie opowiadacze widzialam na zywo wozek co mi sie podoba ecoline implast no i tak sie zaczlo niwinnie o wozkach a ona mowi nic nie kupuj dla dziecka zanim sie nie urodzi bo zna kilka osob co kupily i dziecko sie nie urodzilo no po prostu meczy mnie a ja mowie ze w takie przesady nie wierze jak ona sobie wyobraza kupic lozeczko w dzien porodu jak mi sie podoba takie na zamowienie z czestochowy to zanim rzyjedzie paczka to z dobre 2 tygodnie mina mowie ze rozumiem nie stawiac w pokoju zanim sie np. nie urodzi ale nie kupowanie i jak ja mam jej wytlumaczyc... meczyla mnie z 40 minut przez telefon:szok: a wy co sadzicie o tym co moja mamusia powiedziala ?? bo ona ani wozka mi nie kaze kupic ani lozeczka ani komody nic :-( choc slyszala ze jestem zla to w koncu powiedziala "zrobisz jak uwazasz i ide zrobic kolacje" poczulam ze sie obrazila ze jej nie slucham ahhh a ja przez te hormony taka wrazliwa... i uczuciowa reguje na wszystko ...

a ja ide umyc podloge bo za 30 minut koniec pracy wreszcie ;-)

Ostatnia edycja:
Atan mam alergię na takie gadanie :wściekła/y: jak można kobiecie w ciąży takie głupoty opowiadać
w Boga trzeba wierzyć a nie w zabobony!!!
ja kupię wszystko jak mi przyjdzie ochota i szalikiem i koralami będę obwiązywać szyje i zrobie wszystkie inne "zabronione" rzeczy eh sama się wnerwiłam

Atanku kochany mój. Prawda jest taka, że w ciąży jesteś Ty i poniekąd Twój luby i tak naprawdę to wy oboje decydujecie czy będziecie kupować wcześniej czy później rzeczy. I tak naprawdę to wasze dzieciątko, przez was spłodzone, więc to Wy wiecie co najlepiej zrobić. Mamy nie słuchaj, bo pewnie nasłuchała się głupich i nieprawdziwych ploteczek od koleżanek. I tak mamuśce tłumacz, żeby Ci na głowę nie weszła. Bo te przesądy ludźmi rządzą i potem sieją głupie plotki.

dziekuuje mysialam sie wygadac bo mnie przeciez cisnienie podniosla a ja wiem ze my w goracej wodzie kapani ale nawet jesli sie trafi okazja z moim wozkiem uzywanym nie bede czekac bo zniknie nie mowie ze juz chce kupic ale kolopazdziernika grudnia chcialabym sie zaopatrzyc zwlaszcza jesli mi termin sie wacha nad luty koniec marzec przeciez zima nie bede po sklepach latac i kupowac bo ona odrazu przeciez teraz wszystko jest w sklepach a ja mowie moze jest ale nie to co ja chce ;-) nie mowie by kupic cala komode ciuchow bo niewiadomo jakie duze bedzie dziecko teraz pod koniec ciazy bede wiedziec z usg jak rosnie a tak to tylko naprawde musialo by mi cos wpasc w oko wpadl mi wozek no i bede go pozniej wyszukiwac tanszego ;-) bo na nowy jakos tak duzo sianka ;-) a ludzie naprawde nie zniszczone wozki sprzedaja pol darmo ;-) ale potrzebowalam sie naprawde wygadac bo jak mezowi powiedzialam to on tylko nie przejmuj sie i tyle ahh faceci ;-)

za 9 minut koniec pracy ;-) wejde moze pozniej na chwilke bo mezulek wyjatkowo dzis w domku to wiecie troche z nim musze spedzic czasu ;-)

dziurka czekam na wiesci od ginka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku facet ma rację, nie przejmuj się, po prostu mamuśka gada tak z troski.
Nad kupnem na razie spokojnie, nie ma co teraz planować, spokojnie można później, a nóż widelec trafi się naprawdę fajna oferta. Na razie się porozglądaj, poczytaj opinie, co inne mamuśki polecają, jakie produkty wybrać. Ale na razie nie warto się spieszyć. Bo jak nawet nie Ty kupisz, to kupi Twój luby z pomocą mamy czy teściowej, albo już mamusi jakiejś znajomej.

Do góry