reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wiem z wlaszcza ze teraz czekam na wiesc czy to jedno dziecko czy dwa mam w brzuszku ;-) bo ten ginek niedal mi odpowiedzi kazal czekac 2 tygodnie to wtedy powiedzial ze spokojem potwierdze ;-) a ja o wozku mowilam mamie bo pania zagadalam i sie pytalam jaka ma opinie ;-) a zwlaszcza ze wpadlam na nia na swojej ulicy i po wizycie u ginka wiec to moze tez jakis znak ;-) bo od troszku poszukiwalam i bylam ciekawa jak na zywo wyglada ;-) bo zdjecia tego nie oddaja ;-)narazie trzymajcie sie ;-) koniec pracy na dzis ;-) tzn koniec siedzenia w pracy ;-) <hihi>

Także nie rozumiem ludzi, co gadają bez sensu o przesądach, niektóre są śmieszne, luźne ale te obwieszczające złe rzeczy to już przesada! No przecież nie od dziś wiadomo, że łóżeczko musi ok 3 tyg przed porodem stać złożone (jeśli jest nowe), żeby pozbyć się zapachu nowości, bo w złożonym dzień przed terminem czy jak mama w szpitalu już jest, dzidziuś źle zasypia.
Po prostu dawniej "baby" nie miały tyle wiedzy i dostępu do lekarzy, więc same zajmowały się jakimiś prognozowaniami ;p

Ale mam ciśnienie podniesione właśnie się dowiedziałam że jednak będzie dopiero po 23 Ł w domu a ja zostawiłam u niego termometr i szampon łupieżu a muszę myć nim przez 5 dni głowę a dziś zaczęłam i ja rano głowę myję zawsze :wściekła/y: ale jestem zła..... grrr.... Jeszcze ten się na dodatek obraził :wściekła/y:

A właśnie miałam zapytać jak tam te nasze STARACZKI??? "Za moich czasów" to była lista testujących ;) ;p a teraz nie ma gdzie podglądnąć, która następna w kolejce... :)
Klari, to niech Ci przywiezie sam te rzeczy :) skoro wcześniej nie dał znaku, że będzie tak późno ;p

On sam się pewnie niedawno dowiedział i od razu mi napisał. Ja nie jestem na niego zła bo to nie jego wina ale odp tak jak by miał to w nosie, że ja potrzebuję na rano tych rzeczy. Napisał, że mi je przyniesie.

No mnie też brakuje listy staraczkowych :-) próbowałam stworzyć, ale nie było u mnie widać w blogu.. nie umiem się tym posługiwać :-D

Jezzdemmmm

A więc siedziała u dżina godzinę(plus oczywiście czs oczekiwania).I co najlepsze nie zbadał mnie bo się boi, że jeśli jest ciąża to może zwyczajnie zrobioć krzywdę. Kazał w 40 dniu cyklu zrobić test(znaczy się w sobotę) i zależnie od tego robić badania.
I mam brać jakieś zastrzyki w brzuch:szok:

Ostatnia edycja:
ach ta mamuśka skąd ona wie, że dziś będę zła..? Kupiła lody i idę je wcinać zaraz :-)
Ja mogę się zająć tymi terminami testujących znowu :happy2:.

reklama
Klari to zrób jak możesz jeszcze raz te listę, będzie nam łatwiej się połapać

Dziura co to za zastrzyki i dlaczego??? :szok: a testa zrób jutro, już wyjdzie :) coś czuję nosem fasolkę :-D

dziewczyny, jak się robi parówki z soli. Mam problem od miesiąca mam zatkany alergicznie nos (obrzek) i od tego zatykaja mi się uszy i polecili mi zrobić parówki z wody przesyconej solą, ja podgrzałam tę wodę i wdycham a tu żadna para nie leci tylko gorące i suche powietrze i nic nie pomaga :wściekła/y: ale jak zagotuję wodę to przecież będzie za gorące żeby wdychać...

Ostatnia edycja:
Do góry