reklama
S
Silmiriel
Gość
Też różowego nie lubię, ale jak się dostaje ciuszki to się nie wybrzydza
i pewnie jak będzie chłopak to w domu na różowo nie będę miała oporów ubierać.
Zmykam spać
dobranoc 
Zmykam spać
kasia.natka
Fanka BB :)
dobranoc kobietki
Atan ja Ci powiem tak. Z własnego doświadczenia wiem, że jak dziecko jest za bardzo wyczekane i zbyt planowane to nie wychodzi. Dlatego ja byłam spłodzona 'nie na siłe'. Mama się bała, że straci kolejne dziecko i nie wybrzydzała w różnicy wieku między dziećmi, płcią etc 
Osobiście uważam, że Twoja mama ma trochę racji. Boi się, żeby Ciebie takie nieszczęście nie spotkało, poniekąd ją rozumiem... I myślę, że część rzeczy możecie kupić już teraz, a z niektórymi (bardziej gabarytowymi), takimi jak wózek czy kołyska bądź łóżeczko możecie spokojnie zaczekać do połowy II trymestru. Pieluszki i chusteczki stopniowo kupować i ciuszki też (tylko nie przesadź z tymi najmniejszymi rzeczami, bo maluszek szybciutko z nich wyrasta). Szwagierce mojego brata po małym zostało dużo nieużywanych ciuszków z których wyrósł ;D Ale nie chce od Niej nic, bo jej nie znoszę
A ponadto, to kupcie jak będzie coś np okazją
Macie 9 miesięcy na to - ze spokojem. A mamę z drugiej strony potraktuj tak (mam sprawdzony sposób i pewnie nie tylko ja tak robie) przytakuję, mówię, że oczywiście ma rację, a po cichu robię swoje i wszyscy są zadowoleni (jak to mój tata mówi : 'Wilk syty i owca cała' ;D
Dlatego Natuś - luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :*:*:*:*
Osobiście uważam, że Twoja mama ma trochę racji. Boi się, żeby Ciebie takie nieszczęście nie spotkało, poniekąd ją rozumiem... I myślę, że część rzeczy możecie kupić już teraz, a z niektórymi (bardziej gabarytowymi), takimi jak wózek czy kołyska bądź łóżeczko możecie spokojnie zaczekać do połowy II trymestru. Pieluszki i chusteczki stopniowo kupować i ciuszki też (tylko nie przesadź z tymi najmniejszymi rzeczami, bo maluszek szybciutko z nich wyrasta). Szwagierce mojego brata po małym zostało dużo nieużywanych ciuszków z których wyrósł ;D Ale nie chce od Niej nic, bo jej nie znoszę

A ponadto, to kupcie jak będzie coś np okazją
Dlatego Natuś - luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :*:*:*:*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dziurka testuj testem czulym 10 najlepiej acona :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a na katar dostalam wziewny buderhin kazdy wziewny nie szkodzi w ciazy i niby zyrtek mozna brac wiec po dzisiaj1 tabletce ani razu nie psaiklam wiec wychodzi ze to jednak alergia :-)
a nie mowilam ze chce juz kupowac mamie tylko pod koniec i ona tego nie skumala :-) a ja nie jestem pesymistka i nic sie nie stanie :-) a narazie trzeba zacząć zbiuerac bo maz kupil dzis wii wiec nastepny wydatek ja mialam vbo musialam sobie pilota kupic ale zabawa z tym niesamowita :-)
moja mama tak mowi bo najpierw moj brat sie urodzil potem siostra a potem poronila i w 39 roku zycia mnie urodzila wiec miedzy mna a bratem jest 19lat roznicy a z siostra 6lat :-)
zycze kochane milej nocy :-* ja rano do pracy ale przyjde do was bo mysle ze w pracy ci z neostrady odrazu nie przyjda o 9 i zdaze do was wejsc na chwilke :-)
a na katar dostalam wziewny buderhin kazdy wziewny nie szkodzi w ciazy i niby zyrtek mozna brac wiec po dzisiaj1 tabletce ani razu nie psaiklam wiec wychodzi ze to jednak alergia :-)
a nie mowilam ze chce juz kupowac mamie tylko pod koniec i ona tego nie skumala :-) a ja nie jestem pesymistka i nic sie nie stanie :-) a narazie trzeba zacząć zbiuerac bo maz kupil dzis wii wiec nastepny wydatek ja mialam vbo musialam sobie pilota kupic ale zabawa z tym niesamowita :-)
moja mama tak mowi bo najpierw moj brat sie urodzil potem siostra a potem poronila i w 39 roku zycia mnie urodzila wiec miedzy mna a bratem jest 19lat roznicy a z siostra 6lat :-)
zycze kochane milej nocy :-* ja rano do pracy ale przyjde do was bo mysle ze w pracy ci z neostrady odrazu nie przyjda o 9 i zdaze do was wejsc na chwilke :-)
kasia.natka
Fanka BB :)
witam się przed pracą :-) i życzę miłego dnia
K&M jak klikniesz na ten suwaczek u którejś z dziewczyn to ci się otworzy strona z nim
K&M jak klikniesz na ten suwaczek u którejś z dziewczyn to ci się otworzy strona z nim

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
hejka dziewczyny mam pytanko mogewziasc apap bo strasznie mnie glowa od wczoraj napierdziel**** a sen na nia nie pomogl ... jestem w pracy wstawanie rano nie dla mnie zawsze nie lubilam wstawac rano a teraz to joz wogl... w pracy ma przyjsc ktos od neostrady wiec raczej z wami nie posiedze... a potem jade doprzyjaciolki wiec bede wieczorkiem ;-) a teraz chwilke tez ;-)
dziurka i jak tam ???
dziurka i jak tam ???
reklama
S
Silmiriel
Gość
W ciąży z tego co wiem, to paracetamol, jak juz koniecznie... A najlepiej nic
Podziel się: