reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też pewnie nie wytrzymam odnoście płci dziecka i będę chciała od razu wiedzieć :-p.
Dobra ja uciekam spać bo usypiam na siedząco.
Dobranoc ;** :-)
A i testujące pisać daty kiedy teściki robicie ;-)

reklama
Też różowego nie lubię, ale jak się dostaje ciuszki to się nie wybrzydza ;) i pewnie jak będzie chłopak to w domu na różowo nie będę miała oporów ubierać.

Zmykam spać :) dobranoc :)

Atan ja Ci powiem tak. Z własnego doświadczenia wiem, że jak dziecko jest za bardzo wyczekane i zbyt planowane to nie wychodzi. Dlatego ja byłam spłodzona 'nie na siłe'. Mama się bała, że straci kolejne dziecko i nie wybrzydzała w różnicy wieku między dziećmi, płcią etc ;)
Osobiście uważam, że Twoja mama ma trochę racji. Boi się, żeby Ciebie takie nieszczęście nie spotkało, poniekąd ją rozumiem... I myślę, że część rzeczy możecie kupić już teraz, a z niektórymi (bardziej gabarytowymi), takimi jak wózek czy kołyska bądź łóżeczko możecie spokojnie zaczekać do połowy II trymestru. Pieluszki i chusteczki stopniowo kupować i ciuszki też (tylko nie przesadź z tymi najmniejszymi rzeczami, bo maluszek szybciutko z nich wyrasta). Szwagierce mojego brata po małym zostało dużo nieużywanych ciuszków z których wyrósł ;D Ale nie chce od Niej nic, bo jej nie znoszę :wściekła/y:
A ponadto, to kupcie jak będzie coś np okazją ;) Macie 9 miesięcy na to - ze spokojem. A mamę z drugiej strony potraktuj tak (mam sprawdzony sposób i pewnie nie tylko ja tak robie) przytakuję, mówię, że oczywiście ma rację, a po cichu robię swoje i wszyscy są zadowoleni (jak to mój tata mówi : 'Wilk syty i owca cała' ;D

Dlatego Natuś - luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :*:*:*:*

dziurka testuj testem czulym 10 najlepiej acona :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a na katar dostalam wziewny buderhin kazdy wziewny nie szkodzi w ciazy i niby zyrtek mozna brac wiec po dzisiaj1 tabletce ani razu nie psaiklam wiec wychodzi ze to jednak alergia :-)
a nie mowilam ze chce juz kupowac mamie tylko pod koniec i ona tego nie skumala :-) a ja nie jestem pesymistka i nic sie nie stanie :-) a narazie trzeba zacząć zbiuerac bo maz kupil dzis wii wiec nastepny wydatek ja mialam vbo musialam sobie pilota kupic ale zabawa z tym niesamowita :-)

moja mama tak mowi bo najpierw moj brat sie urodzil potem siostra a potem poronila i w 39 roku zycia mnie urodzila wiec miedzy mna a bratem jest 19lat roznicy a z siostra 6lat :-)

zycze kochane milej nocy :-* ja rano do pracy ale przyjde do was bo mysle ze w pracy ci z neostrady odrazu nie przyjda o 9 i zdaze do was wejsc na chwilke :-)

hej konbiety, powiedzcie mi skad macie taki suwaczek z widokiem jak wyglada w danym tygodniu Wasze maelństwo? ja tez taki chce, jak znalazlam jakaś takąstronkę to potem link był za długi i bb nie przyjelo....

K&M jak klikniesz w taki suwaczek, ustawisz dane i pokażą Ci się kody, skopiuj ten z początkiem [url....
To typowy dok na taką stronę, więc wklejasz go w suwaka i powinien działać.

hejka dziewczyny mam pytanko mogewziasc apap bo strasznie mnie glowa od wczoraj napierdziel**** a sen na nia nie pomogl ... jestem w pracy wstawanie rano nie dla mnie zawsze nie lubilam wstawac rano a teraz to joz wogl... w pracy ma przyjsc ktos od neostrady wiec raczej z wami nie posiedze... a potem jade doprzyjaciolki wiec bede wieczorkiem ;-) a teraz chwilke tez ;-)

dziurka i jak tam ???

reklama
Do góry