reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to może faktycznie Ktoś zamieszkał. Choć objawy to są różne różniste, a czasem same sobie wmawiamy. Ech, jak wyłączyć psychikę...

reklama
No psychiki nie da się wyłączyć... zawsze ma się malutką nadzieje, mimo, że wmawiamy sobie, ze nie bedziemy sie nakręcac....

Melduję się :-)
Lovka
skąd jesteś, ze do Kalisza uderzacie? :) Jaki ten świat jest mały :-D

Przed robotą weszłam po termometr do apteki i ulotkę zobaczyłam ciekawą, o monitorze cyklu. www.cyclotest.de, co myślicie? :confused:

Dziewczyny pomózcie mi troszkę bo mam pewien problem...

Chodzi o to, że mam kilka kg za dużo... (powiedzmy 10 :-) ) i chciałabym się ich troszkę pozbyć poprzez diete (ale nie rygorystyczną) i troszkę ćwiczyć. Ale ja jak cwicze to np. 15 minut skacze na skakance - i teraz własnie jest moje pytanie. Czy jesli staram się o dzidzie, i możliwe, ze własnie terez komórka sie zagniezdza, to czy jednak powinnam juz zapomniec o ochudzaniu i takich cwiczeniach???? POMÓŻCIE

Nie do końca wiem, jak z ćwiczeniami, ale dietę na pewno należy porzucić. Bo nawet, jak nie restrykcyjna, to czegoś może braknąć, jakiegoś składnika. A tak sobie myślę... Po porodzie i tak zlecisz z wagi :)

reklama
Dokładnie, tym bardziej ze obiecałam sobie, ze po porodzie biorę sie za siebie... ale wiesz, pod koniec sierpnia ide na wesele i mam troszkę za duży brzuch i chciałam go troszkę zmniejszyć... Zrobie moze tak, ze poczekam do planowanej @ - jesli nie bede w ciązy, to troszę poćwicze... i zmnienie diete, ale chodzi mi o to, ze chce jeść troszke mniej, czesciej, wiecej warzyw, zero słodyczy....

Do góry