reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to co ja mam zrobic boli mnie z lwej strony caly czas jak by mi ktos mlotkiem nakopal w glowie ;-( wczoraj bolala tak samo to uznalam ze pojde spac i przejdzie a tunic ;-(

A mi położna mówiła, że Apap można brać, ale 1 tabletkę w razie potrzeby, i najlepiej po 12 tygodniu.
Tak w ogóle dzień dobry :)
Coś ostatnio obserwuję, że "pouciekały" te prawdziwe staraczki! Kasia, Klari i Magda (która luzuje;p) się pokazują a reszta???

Atan, jeszcze możesz spróbować położyć na czole chłodny okład, albo skronie pocierać lodem.

Ostatnia edycja:
a ja w 8 tygodniu od miesiaczki no to dupa srobuje polezec na fotelu dentystycznym w pracy ... moze sie zdrzemne ;-)

oo widze ze usg 3D ;-) niedlugo ;-)
to narazie kochane bo glowa mi nie daje myslec ...

Cześć dziewczynki... Ja w pracy :-( niestety...
Mam w biurze straszny bałagan, bo wczoraj malowali ściany i jest straszny zapach... a do tego brudno.... :-( Sprzataczka przychodzi dopero po 14... wiec do tego czasu muszę siedzieć w brudzie.... :baffled:

Mnie nadal boli podbrzusze.... mam dziwnie powiększony tam brzuszek i czuję tak jakbym coś mi tam, ktoś włożył... czasami mnie kłuje i ciągnie.... a czasami czuję tak jak na @

Okres mam dostać ok 22... więc jeszcze kilka dni zostało... Nie nakręcam się zbytnio, bo nie chce się rozczarować

Do 22 sporo czasu jeszcze, a kiedy owu?

Ja mam połówkowe 17 sierpnia, 22 tydzień i 4 dni, może nie będzie za późno, może nie urośnie za duże :p

Dagne.. Ty tu nic nie kombinuj :-) ja nie testuje :-) bo nawet w okolicach owulki się nie kochaliśmy :-D za to wczoraj M. poszalał :-D na śpiocha mnie wziął :-D

reklama
Ja owu już miałam.... Ja niestety mam dość długie cykle... bo taka średnia to ok 40 dni... ale byłam z tym u ginekologa i powiedział, że skoro mam je zawszę takie, i nie są obfite i bolesne to wszystko jest ok.... W tym miesiącu kochałam się we wszystkie dni płodne, bo stosuję testy owu i mam taka cichą nadzieje, że może teraz..... hmmmm

Do góry