reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiecie co, tak odnośnie chrzestnych. Ja myślę, że coś w tym jest, ale tylko, jak dziecko ma styczność na co dzień z chrzestnymi. Bo wtedy nabiera pewnych wzorców zachowań. Ale na pewno nie dziedziczy cech. Dziedziczyć można po rodzinie, najczęściej po dziadkach, ale tez nie reguła.

reklama
Sil no czasem lepiej żeby nie, nawet po rodzinie. Ja bym nie chciała, żeby moje dziecko przejęło jakieś cechy po ojcu P. na przykład

A w ogóle to pomarudzę Wam dziś trochę.....:-D

Ostatnia edycja:
Dziura, ja też bym bardzo nie chciała. Ale święcie wierzę, że wychowanie też ma znaczenie, że nie jesteśmy zdeterminowani biologicznie.

dziurka wiesz mi dobrze ze 10 ale mi jeden czulosci 10 okazal ciekka kreske a po 2 dniach powinna byc mocniejsza a nie bylo jej wiec zaraz nastepny i byla wiec testy tez sa czasem wadliwe ;-) badzmy dobrej mysli ;-) a co do modlenia sie to ja modlilam sie co noc do boga przed spaniem o dziecko i co nosze w sobie mala kruszynke ;-)

Jezuuusiczku nie ogarnę, zwolnijcie z pisaniem, nawet z sąsiadką nie można pogadać :p

Dziura rób rób! A soooo! :-D

Atanku no niedobry Twój mąż, nic mi nie zostawił.... Ale za to mój wspaniały kupił mi dziś nektarynki takie duże i ładne :-D

W ogóle chcecie zobaczyć mnie jako ninję mongolskiego? XD

chce ael ;-) a sa jeszcze w zamrazalinku napewno ;-) bo kilograma ich nie zrobil ;-) a ja sie zdziwilam :szok: i niewiem co mam myslec bo tak siedze i czekam az cos napiszecie i tak zawsze slyszalam umialam sie wsluchac w swoje serce jak bije a teraz poczulam na dole w podbrzuszu takie wolne stu stuk myslicie ze to dziecko uslyszalam czy cos sie zemna dzieje ??bo gdy przylozylam sluchawki do brzucha to to samo slyszalam tylko glosniej :szok:czy ja mam jakies zwidy jestem w szoku..

A zdjecie ael dawaj ;-)

Atanku no czy ja wiem, chyba za wcześnie...
Ja mam czasem tak, że zdaje się jakby mi serce biło czasem w brzuchu, czasem w nodze a czasem jakbym je połknęła i w żołądku siedziało ale wiadomo że to tylko pulsowanie;-)

reklama
Atan, za wcześnie na ruchy, a słuchawką to ja nadal nie słyszę. Bo tez posiadam w domu. I ani dziecka, ani tym bardziej serducha nie słyszę. A Dzidzię mam większą. Albo Ci puls gdzieś tam się pojawił, czasem się tak zdarza, albo się borówki odzywają ;)

Do góry