reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fajny brzucholek :) Też chcę już taki. Choć sądzę, że niedługo Was nadgonię, bo młode już większe o tydzień, a jeszcze w 12 tygodniu było większe o 4 dni. Czyli rośnie sporo. I jak patrzę na kalendarz na edziecko to tyle powinno ważyć koło 25 lipca :p

Ael łoooo,,,,jaki brzunio słitaśny:-) Dawaj ciocia Skarpeta całować będzie!:rolleyes2:

Co z pałerem, co z pałerem?Zanim dojadę to pałer ze mnie ujdzie...:tak: A no, czekamy kobity . Jak nie przyjdzie @..oby nie przyszła...

dobra zyli slyszalam sama siebie LOL :rofl2: a ja juz taka zdziwiona bylam ;-)

Ael sliczny brzuszek a rostepy nie bola ?? <biedactwo > dziecko ci zostawilo slad bys pamietala ze tam jest ;-) i ze jak wyjdzie zostanie slad i powie ja tam bylem i zebys pamietala masz blizne ;-)

Dziura nie narzekaj, pójdziesz z pałerem wyjdzie ładna beta i co?

Sil no jak Twoje dzieciątko tak rośnie to spokojnie takiego brzucha się dorobisz szybko :-D

Lovka a buźki nie ma bo jest ninja incognito :p Poza tym i tak mi się zdaje, że do tatusia będzie podobny, a charakterek po wrednej mamuni odziedziczy :-D

Atanku rozstępy w żaden sposób nie bolą, tylko brzuch swędzi jak te mają powstać. Dlatego ja nie marudzę na moje rozstępy, co więcej jestem z nich dumna :-D

a co tam u ciebie kasiu ??

to dobrze ze jestes dumna z roztepow ;-) jeszcze godzina i koniec pracy ;-)

reklama
Do góry