reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kasiu a no tak mnie podliczono na dzień dobry. A mam tak: różyczka igg i igm,toxoplazmoza igg i igm, cmv igg i igm, prolaktyna, progesteron, panel tarczycowy, borelioza igg i igm, posiew z kanału szyjki mac i cos tam jeszcze czego nie pamiętam już.

reklama
no trochę tego masz do zrobienia ale jak już zobaczysz II (kiedy w końcu? w sobotę czy w poniedziałek?) to żadne pieniądze nie będą ważne :tak:

Witajcie laseczki...Aelreda mnie tez swedzi brzuch i to czesto tak perfidnie ale na szczescie moja siostra dała mi krem na takie dolegliwosci.
Dzis w pracy dostałam duzo komplemetow ze mam sliczny juz widoczny brzusio...Jestem z niego bardzo dumna.
Aelreda Twoj brzusio tez juz jest piekniusi

Dziurka, a na NFZ jakoś nie możesz tego zrobić? To kupa pieniędzy... Jak dobrze, że ja nie musiałam za to płacić...

oooooooooooooooooo bozeeeeeee dziurkaaaaaaaaaaa :szok:<gbiedactwo mam nadzieje ze test pokaze 2 kreski i bedzie na wózek ;-) a nie na leki

A co u mnie no wiec senna jestem strasznie wywalony mam brzuszek dogory na wysokosci zoladka i strasznie twardy nawet jak nic nie zjem ;-) a do tego nic mi sie znowu nie chce jesc jedynie borowki mi smakuja ;-) ale odziwo zaczynam byc lekko glodna zaraz cos zjem jakiegos jogurta ;-) a jestem w pracy do 21 a juz mam dosyc nic nie robie od 19 tylko tu siedze musze tylko miotla przeleciec lekko bo tak to pozadek jest ;-) na szczescie jutro brak lekarzy ;-) wiec bede mogla sie poobijac ;-)
zalatwilam sobie uzywany wozek od przyjaciolki za 500zl po jej rafalku ;-) x landera ;-) gondola spacerowka i wszystko reszta szaro czarno pomaranczowa ;-) ale narazie tylko zaklepany alezawsze ;-) mamie nic nie mowie bo wiemy jak ostatnio zareagowala ;-) a dzisiaj uznalam ze zle mi sie spi i uznalam ze kupie taka poduszke co w gazetach reklamują kojec tzw dla kobiet zaraz dam linka i kupilam na allegro i jujtro po pracy odbiore bo w poznaniu u jednej kobiety kupilam ;-) tego tez mamie nie powiem ;-) a ogolnie slabo sie czuje niemam sily moze przez te tabletki co dostalam mowil ze zyrtek i buderhin moze powodowac sennosc ale zato plus od wtorku nie smarkam i nie psikam ;-) :-D jestem szczesliwa pod tym wzgledem ;-)

kobity kochane myślałam już o tym. I tak kombinuje, żeby może iść do zwykłego internisty dać mu centralnie z pięć dych do kieszeni i niech że mi to na NFZ przepisze bo mnie z torbami puści ten dżin. No a gdzie tam wizyty w Łodzi....łoojeeesuusmaryyjooo..nie wydole.
Tylko czy się tak daaa? bo że tak się robić nie powinno to wiem.:errr:

Kasiu jak nie przyjdzie @ to raczej w poniedziałek

Ostatnia edycja:
no widzialam lovka ze usunelas to mnie dodaj ;-) na nowe konto ;-)
noniewiem dziurka czy sie da ja ci powiem ze moj ginek na nfz powiedzial mi ze to nie jest refundowane a wiem ze morfologia i mocz napewno wiec narazie czekam do wizyty w medicowerze by mi zrobili w pakiecie te badania bo beda musieli ;-) za 3 minut zmykam z pracy ide po ta miotle w koncu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ala Szymczak | Facebook Wysyłajcie zaproszenia i napiszcie które z Was są które :p

Najadłam się za 3... Zrobiłam sobie 3 parówki, 3 wielkie skiby chleba, 2 duże pomidory, to wszystko zjadłam na kolację, chwilę wcześniej wszamałam arbuza, po kolacji wcinam jogurt ;) Eh moje malutkie takie nienajedzone ;))

Do góry