reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mam nadzieje ze bedzie dobrze :)
Sil wiesz co miałam podejrzenie o tą chorobę bo ostatnio zaczęłam tyć bezpodstawnie i ciągle mi zimno mam zmienne nastroje i teraz te badania tylko potwierdzają przypuszczenia lekarza bo przy hashimoto przeciwciała są bardzo wysokie :) Ale całe szczescie mozna to leczyc takze w ciąże być moze też uda mi się zajść :)

reklama
goocha bedzie dobrze nie zmartwiaj sie trzeba byc dobrej mysli ;-)

ael powodzenia u ginki ;-)

ja zmykam okazalo sie ze mam jutro wolne ;-) super ;-)

Hej dziewuszki :) Dawno mnie nie było ale od cholery roboty mam :( ale w końcu piątek :D Gosiu nie martw się na zapas ;-) wszystko będzie dobrze..bo musi :-) W tych czasach praktycznie wszystko można wyleczyć :) Mój chciał, żeby gdzieś nad jeziorko pojechać na weekend :) Znacie jakieś ciekawe miejsca? Szkoda, ze nie mam owu w tym czasie, może na łonie natury by wyszło ;p Ael powodzenia u dzina :happy:

Kalisz :) południowa wlkp. Wiem, ze w okolicach konina są ładne jeziorka- notorycznie jeździłam do Mikorzyna, Skorzęcina, Powidza...ale już mi się zbrzydło ;p

Niestety tamte strony są mi zupełnie obce więc nie pomogę. Czy ta ładna buźka na Twoim avatarze to może Ty?:-)
:-)
Biorę się za gotowanie:-) Mam ochotę na galaretę drobiową i sałatkę z zupek kuksu, która miałam robić wczoraj no ale nie chciało mi się.

ja tez sie staram po raz pierwszy i to jeszcze pierwszy cykl :) dziewczynki powiedzcie mi jak rozpoznac owulacje. co dokladnie wtedy wy czujecie? jakies bole? nigdy nie obserwowalam swojego organizmu i szczerze powiem, ze nie mam pojecia od kiedy i co ile sie strac o dzidzie :)

Dziurka: Ładna buźka? niekoniecznie ;p chochoł jakiś ;p ale fakt faktem to ja :tak:
miliaa: Ja póki co używam termometr :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) jak chcesz to są dostępne testy owulacyjne jak nie znasz swojego ciała :) szperałam ostatnio w necie na ten temat bo sama chciałam zakupić...hmm może coś takiego? Afrodyta - Skuteczny Tester Owulacyjny ze śliny • Strona główna, LH Test zobacz sobie może się przyda

reklama
lauraaaa...testy owulacyjne sobie kupilam, mysle, ze od 12d.c. zaczne je stosowac, bo niby wtedy powinnam miec dni plodne. od niedzieli zaczynam zobaczymy co z tego wyniknie:) 3majcie kciuki :)
poczytam troche na temat tego testu z linku, moze sie skusze, ale w nastepnym cyklu :) dzieki wielkie!

Do góry