reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie pokazywalam co dostalismy za maskotke od siostry w prezencie slubnym zamiast kwiatkow ;-)
moja ma na imie mama mariana bo maly co trzyma w pyszczku ma na imie marian ;-) i maz mnie nim laskocze ;-)

Ostatnia edycja:
Ael a jeśli się mogę zapytać co Ty masz z tarczycą? Niedoczynność ? Muszę wiedzieć czego moge się spodziewać w ciąży.Pewnie też bede miała cc.. A tak w ogóle to super że z Twoim synkiem wszysto okej :) Ale ten czas leci jeszcze tylko troszke i będzie spał obok Ciebie :D

Anu niedoczynność, ale w ciąży hormon poszedł trochę w górę, mimo że jest w normie ale wysoki poziom.

Ael a propo wczorajszej rozmowy ja właśnie dlatego nigdy nie narzekam za dużo na teściów bo wiem, że w gruncie rzeczy bardzo nam pomagają, tak samo jak i moi rodzice :-) Powinnyśmy się cieszyc, że mamy takich rodziców

No widzisz zależy jakich ma się rodziców i teściów, bo nie każdy ma fajnie.

Ael wnioskuję, że nie masz zbyt fajnych teściów ???? Jeśli tak jest to możemy sobie podać rękę... Ja z teściem mam dość dobry kontakt, ale teściowa to jest zło konieczne... Mimo, że mieszkamy w tej samej miejscowości co teściowie to ja widzę ich max 3-4 razy do roku... Nie lubię jak teściowa wpada w samozachwyt i wszystko co robi jest najlepsze (a robi to przy każdym spotkaniu)... a inni niestety nie...

No to ja się pochwalę swoją rodzinką. Wczoraj gadałam z mamą no i mówię jej jak sprawa stoi to mi odpowiedziała, że dzieci nikt mi nie każe mieć no ale jak się zachciało to teraz trzeba płacić. No to tyle w tej kwestii.

A dla mnie to niestety normalka. Szczerze mówię, że mam niemały żal do mamy. Ja nie chcę żeby mi kase dawała czy coś takiego ale minimum zainteresowania. Ja już tu raz miałam taki dzień użalania się nad sobą i pisałam jak mnie brat wkurza i w ogóle ale wczoraj to po prostu szczyt.

Przykro mi dziurko, że masz takie relacje z mamą... tym bardziej, że to też kobieta i w kwestii dzieci powinna Cię wesprzeć, a nie komentować niepotrzebnie... a po drugie tu chodzi o jej wnuki... więc tym bardziej nie rozumiem... Wiedz, że my tu na forum jesteśmy po to aby Cię wesprzeć, pocieszyć... tak więc tule mocno :-)

reklama
zgrywam zdjecia kurde wiecej nie zrobie aparat brak baterii:-(ale widze ja sie staram a wy nawet zainteresowania brak ;-P

Do góry