reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael no bo ja jakos czuje ze jestesmy bratnimi duszami ;-) bardzo cie lubie szkoda ze nie mieszkasz blizej bysmy byly niezlymi przyjaciolkami aparatkami;-):-D

kto chce troche crunchipsow serowych ?? poczestuje ;-)

mąż Cię do wszystkiego zmusza:-D

Ooo to lepiej powiedziane :-) I jeszcze 100% prawdziwe. I to prawda! On mnie zmusza! On mnie chciałby co dzień gwałcić i brać od tyłu wszędzie gdzie by się dało! To jego wina...ja jestem jak zwykle niewinna...

Kasiu a ja byłam dziś u dżina :p

Atanku ja chętnie zapraszam do Oleśnicy, mała spokojna mieścinka, doprawdy fajnie się tu mieszka, szczególnie po przeprowadzce z dużego miasta ;-)

ael ja zapraszam do poznania gdybys kiedys przejazdem byla daj znac ;-) bedzie trzeba sie spotkac;-)

ael ja zapraszam do poznania gdybys kiedys przejazdem byla daj znac ;-) bedzie trzeba sie spotkac;-)
Oj będzie trzeba :-)

Pod Poznaniem mieszka mój kuzyn z żoną i synem w Kórniku, nie wiem czy kojarzysz. Nigdy tam u nich nie byłam, ale z pewnością gdybym kiedyś się wybierała do nich to do Ciebie też na pewno podjadę :-)

reklama
chcialam kiedys ,kupic domek w kórniku ;-) ale napewno ich nie znam ;-)

mijenka milej i spokojnej nocki ;-)
klari dobranoc ;-)kolorowych snow ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry