reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój kolega pracował na takiej fermie w wielkiej Brytanii. On mi to wszystko opowiadał i filmiki pokazywał a ta ferma liczyła kilkadziesiąt tysięcy norek i miała świetną renomę jeżeli chodzi o chów zwierząt.

A w takiej podwarszawskiej fermie też byłam, więc widziałam... ogólnie jestem przeciwna zabijaniu zwierząt na futra.... bo równie dobrze można kupić futra syntetyczne...

reklama
ael lacze sie w bolu tez mnie boli glowa a do tegoza oknem jest impreza w barze na dole chalas nieziemski ajak zamkne okno to sie ugotuje ;-( uroki mieszkania w centrum ahh

U nas przez pół godziny motocykliści na mieście wariowali. Podeszłam do okna i chciałam poczekać jak jeden przejedzie i dzwonić na policję, a potem by tych ochrzanić. To słuchaj siedzę sobie siedzę a tu nagle po kilku minutach policja jedzie przez moją ulicę! SZOK! Od tamtej pory cisza.

Fifka dobranoc kochana :-) Ty już mi nie krwaw, ok??

Dziurko wiesz mojemu się już taki sposób leczenia spodobał, jemu nie wiele brakuje :p

no widzisz Fifciu mamy różne doświadczenia w związku z tym:-(
ehh ludzie są dziwni... technologia poszła do przodu a my co??? od razu przypomina mi się taka Mucha:eek:

Ael no jak o co chodzi? zboczuch i tyle:-D:-p

przyszly chrupki narazie :-) dupa przyszly czipsy a nie chrupki bo w sklepie nie mieli ;-(

dziurko piękny sen - oby się spełnił &&&
magdalena super że dzidzia zdrowo rośnie i jaka fotogeniczna ;-)
dagne - udanego urlopu i pięknej pogody
moniś - działaj działaj a ja zaciskam za ciebie &&&
słoneczko - gratulacje!!! teraz dzidzia najważniejsza więc spróbujcie dla niej &&& ale zamiast się zmieniać po prostu postaraj się mu zaufać
milia witaj i od razu trzymam &&& za ciebie
madziarka gratuluje kopniaczków i mgr
gocha poczekaj co lekarz powie, z tego co słyszałam to się to leczy i zachodzi w ciążę
Atanku super zdjęcie z tm krokodylem :-D
dziurka współczuję "mamusi"
Fifka super że wszystko ok i że dzidzia taka duża i silna!!! łapię fluidki

uffff poszalałyście dzisiaj ale dałam radę
brzuszki piękne

Ael no dziwne by było jakby się nie podobało.
No sobota prawie a @ jak nie było tak nie było. Kuźwa nie wytrzymam.

Dziura większego zboczucha byś nie poznała od mojego. I rób testa jutro!!!

Hehe dobrze Ael, postaram się :-D Teraz tyle dupka biorę że wątpię żeby coś tam miało prawo się stać!

Dobranoc!!

No staraj się staraj! Bo będziemy się z Wiktorem gniewać! :p Dobranoc :*

Ael no jak o co chodzi? zboczuch i tyle:-D:-p

ALE JAA ZBOCZUCH?!?!? PO czym wnosisz?!?!?

Kasiu a do mnie nic nie napisałaś :-(

reklama
Do góry