reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja nie śpię hahahaha:-p a testu jutro nie zrobię bo po 1 znając zycie jak jutro zrobie to zaraz @ przylezie a po drugie w czwartek robiłam i nic wiec co ma byc to bedzie a nawet jak Fasolinka jest to w pon tym bardziej test pozytywny wyjdzie

Silmirel, Mijenka, Kasia.natka witam!

Dziura...czyzby powoli sie okazywalo, ze w ciazy jestes? ua! 3mam ksiukasy:)

jade w miasto kupic sobie na dobry dzien jakis ladny ciuszek :) buziaki i milego dnia! :*:*

Witam się :-)
No widzę, że tu cicho od rana..
Milia ja też dziś może sobie buty kupię na dobry humorek albo króliczka :-)

Witam was.
Przesyam wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Powiem wam że źle się dzisiaj czuje masakrycznie źle.

Witam się pięknie!
Ael kurna nie będę robiła i już!
Słoneczko u mnie to sie tak od 2 lat okazuje i nic.A i za fluidki dziękuję, na pewno wykorzystam.

Witam,

Mam pytanko czy mogę być w ciąży?
Mam mdłości(cały dzień), podwyższona temperatura (37 stopni), ból podbrzusza, niesamowita senność, ból głowy, piersi wrażliwsze, pojawiły mi się rozstępy na brzuchu(do tej pory nie miałam, zauważyłam je tydzień temu). Mam dostać okres za 4 dni, ale nie wiem czy dostane.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Karolina.

reklama
Symptomy, które opisałaś raczej wskazują na objawy nerwowe. Przed @, szczególnie tak daleko, bo 4 dni to sporo, nie ma mowy o dolegliwościach ciążowych. Chyba, że ciąża jest starsza

Do góry