reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
My na pewno nie pojedziemy, bo raz ja, dwa akurat wtedy zacznie nam się budowa, nie ma szans. Ale czas dla siebie na pewno :)

źle się czuje strasznie mnie brzuch boli w ogóle zauważyłam czerwone plamki na bieliźnie. Mój za 5 minut u mnie będzie i jedziemy do szpitala. Boje się o moją dzidzię którą nosze pod serduszkiem kochane. Masakra nie wiem co będzie dalej. Do szpitala mam 3 km ale na nogach nie pójdę.
Dobra ja jak na razie zmykam będę jak wrócę bo mój już jest u mnie i jedziemy.

Ostatnia edycja:
dobry mijenka ty zaspalas ?? ja o 13,20 wstalam :-) ale jak bym mogla spalabym dalej ale jade do rodzicow :-)teraz musze sie umyc ubrac i cos zjesc bo mi w brzuchu burczy :-) wiec bede pozniej trzymajcie sie milej soboty :-*

sloneczko bedzie dobrze <głaszcze>

p.s. pomyslalam o jedzeniu i mi niedobrze:szok:
dobra wiadomosc woda dow wanny leci a ja siem zważyłam wczoraj bylo 87,4 a dzis 86 ,2 ;-)

Ostatnia edycja:
Ael nie ma mowy! Nie dam się namówić
słoneczko nie martw się, na pewno wszystko będzie ok

A tak w ogóle to dziś wychodzi na to że mam 32 dc. to jeszcze nic nie znaczy, tym bardziej że chyba się @ szykuje do natarcia

Ostatnia edycja:
Słoneczko czy ja dobrze rozumiem? :D Twój facet (ojciec dziecka) powiedział, że będzie z Tobą jeśli zmienisz charakter? Przemyśl to! On nie chce być z prawdziwą Tobą. Miłość to zrozumienie, zaakceptowanie wad! A nie polega na zmienianiu kobiety. Kiedyś usłyszałam mądre zdanie, teraz często przewijające się w internecie, otóż facet, który naprawdę kocha kobietę, jedyne co powinien w niej zmienić to nazwisko.
Zastanów się czy jest wart Ciebie i dziecka, które nosisz pod sercem. Być może On za jakiś czas powie "Nie, wiesz co, jednak nie pasujemy do siebie". Facet który kocha kobietę, nigdy, ale to przenigdy nie powinien myśleć o tym by ją zmienić. Nie znam Twojego faceta, ale nie podoba mi się Jego stosunek do Ciebie i ciąży, jak pisałaś wcześniej. Pomyśl, czy chciałabyś, żeby Twoje dziecko miało takiego ojca... Czy chcesz, żeby w ogóle tego ojca miało... Bo ja bym wybrała samotne, szczęśliwe życie z prawdziwą sobą i moim dzieckiem... niż nieszczęśliwe wspólne życie, w którym nigdy nie byłabym sobą... :/

Lovka, facet Słoneczka chcę by ona nie była aż tak zazdrosna o niego, więc w tym aspekcie chce by się zmieniła. A tak ją kocha taką jaką jest.

reklama
Do góry