reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mijenka super ;-)

fifka ja testowalam 10 dni po owu bo bylam niecierpliwa i byla lekka kreseczka ;-)

ale mam gule w gardzielku ;-( to te wymioty sie zbieraja bo je powstrzymalam ale myslalam ze nie wytrzymam bo poszlam w pracy wyniesc smieci a smietnik jest w kamienicy pomiedzy budynkami a tam tak smierdzialo jagby cos zdechlo tam momentalnie mi sie podnioslo wiec szybko uciekalam na swieze powietrze i sie uspokoilam ale od tego czasu caly czas mi chyba stoi w gardzielku ;-/

reklama
A dziś ja mam dołka.. wieczorem już z Wami nie bede :-( bo zaraz zmykam do siebie, a u siebie nie mam neta, płaciłam sporo a niego rzadko kiedy korzystałam bo większość czasu u M. spędzałam.. ;-)

Dziś do M. jego brat przychodzi spać, bo siostry mamy M. przyjechały i spią u siostry swojej, także ja zostałam wydelegowana do domu :-(
Boli, ale wiem,że z tym nigdy nie wygram :-(

biedna magda <głaszcze> bedzie dobrze :* moge ci oddac modem play tylko 50 zl miesiecznie mi juz nie potrzebny bo mam netie ;-)

Ach no.. i tak jak myślałam nici z Fasolinki. Zaczęła mi się @ więc prezent urodzinowy się nie udał a do tego brzuch mnie boli jak nie wiem, na szczęście będzie tak tylko jeden dzień. Także cierpię...cierpi dusza i cierpi ciało.

Fifka dzięki kochana za zrozumienie, jak Cię czytałam to tak jakbyś czytała mi w myślach...
Atanku przykro mi, że czekałaś a ja nie testowałam ale czułąm, że nic z tego i nawet nie chciałam robić sobie nadziei robiąc test.

Na wieczór miało być wino a toast wznosimy Pepsi bo alkoholu w trakcie @ nie wolno.
A no i na to wygląda, że cykl mi się wydłużył do 34 dni.

Aga27 witaj wśród staraczek!

Ostatnia edycja:
Trudno mi powiedzieć czy cykle mam regularne. Przed nami długa droga - od 10 lat przyjmowałam Cilest, więc wiem że nie będzie łatwo :no: Tabletki odstawiłam na początku lipca, po konsultacji z ginekologiem. Z tymże kobieta była trochę dziwna, bo jak zapytałam czy powinnam zrobić jakieś badania przed ciążą to powiedziała mi, że nie ma takiej potrzeby, że "badania robi się jak już jest się w ciąży". Powiedziała, że trzeba odstawić tabletki, zacząć przyjmować kwas foliowy i zacząć starania.
Na wszelki wypadek zapisałam się na jutro do ginekologa-położnika, który mógłby poprowadzić ciążę. Zapytam się go czy wszystko ok, zrobię cytologię, badania krwi (o ile zleci) i zaczynamy starania :tak:
Czy któraś z Was przyjmowała tak długo tabletki? Strasznie się boję, że długo może nam nie wychodzić... :-(

Dziurka, ja Cie nie gnębiłam o to żebyś robiła test.. bo wiem, jak mi potrafią czasami te "Czarownice" wjeżdzać na psychę..

Teraz okazało się,że jednak mama M. nie wraca dziś.. on namawia mnie,żebym została ale już psychicznie się nastawiłam,że nocuje u siebie i jeszcze mi gorzej .. :-(

ojoj dziurka <głaszcze> ty to czulas tak my to mamy ja czolam fasolke ze jestem i dlatego nie wytrzymalam i testowalam tak wczesnie ;-) no to dziurka teraz lap fluidki by ten cykl byl udany :-* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aga ja bralam rozne tabletki bo zmienialam przez 5 lat i w 3 cyklu sie udalo ;-) ja bylam u 2 ginekologow i co kazali regularnie sie kochac i kwas foliowy brac i nic wiecej zrobili mi jedynie cytologie a tak nic wiecej teraz w ciazy trzeba zrobic duzo badan krwi. a przed nie potrzeba ;-)

zmykam z pracy narazie kochane ;-)

dziurko biedna<głaszcze><przytul>
Aga z tymi tabletkami to różnie, ja brałam przez 3 lata, odstawiłam w październiku 2009 a dopiero teraz cykle zaczynam mieć regularne:tak:

Atanku a dla mnie gdzie fluidki?:-(<beczy>

reklama
Magda wiem wiem, ale dziewczyny źle nie chciały i o tym też doskonale wiem. Wdzięczna wszystkim Wam jestem, że mnie tak motywowałyście i podtrzymywałyście na duchu.
No a ja proszę o nową porcję fluidków na nowy cykl.
Aga ja nigdy antyk. nie brałam więc w tej kwestii nie pomogę ale bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na konsultację z innym dżinem. Ja akurat robiłam mnóstwo badań ale to pewnie dlatego, że staram sie już 2 latka i jak na razie nic.

Do góry