reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dobra kobitki ale nie dziś bo to baaaardzo długa historia i zejdzie kupę czasu zanim ja to wszystko napiszę. Ja nie jestem tak sprytna jak Sil i nie zapisałam tego nigdzie.
A może by założyć wątek jak kto z mężem, chłopakiem się poznał....hm....no sama nie wiem

Piszcie piszcie... pózniej przeczytam... :-) Może ja Wam kiedyś opowiem moją opowieść miłosną...

Zmykam do domku na obiadek... :-)

ale piękna historia miłosna ehhh

dziewczyny mam do Was prośbę, nie rozbijajcie forum na mniejsze, jest wątek prywanty i może piszmy tu na BB. Wiem, że chcecie się pooglądać i do tego jest FB, ale ja też chcę Was czytać a nie chcę być członkiem grupy FB
to tyle, petycja wysłana, czy będzie rozpatrzona? :)

Donia nie uciekamy na FB :) też wygłosiłam taką petycję, jak Ty przed chwilą. A tu możemy sobie pisać o poznaniach, a jak któraś nie chce publicznie, to kameralnie na BB. Mnie rybka, bo i tak mam bloga publicznego ;)
Jak się czujesz?

ja się czuję bosko (ale tylko do 18, bo później spada mi aktywność życiowa)
ale za to mam nerwa i kąsam, bo mi w moje gniazdo wszyscy z radami wchodzą a ja na tym punkcie czuła jestem teraz :-D

Kochane a mnie nie ma na BB Kameralnie, dlaczego nie dostałam takiego zaproszenia :-( Jest mi teraz żle :baffled:

Zmykam do domku, odezwe sie popołudniu :-)

reklama
Do góry