reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madzia, widzę, ze niezłe akcje miałaś...
Donia, czuję się miarę dobrze :) wiadomo- wzdęcia :) ale ogólnie ok, troszkę martwię się, że nie czuję ruchów maleństwa jeszcze...
a zdjecia?? nie miałam aparatu- tylko telefon, więc mam 2 swoje, ale takie sobie ;p jedno z dnia wyjazdu, a drugie podczas cudnego zachodu słońca :) ale nie wyszłam zbyt efektownie ;p
no ale dla Was... :)
a i na tym drugim to trzymam się dłonią za brzuszek, dlatego takie lekkie wypukłości hehe ;p
Zdjęcie0467.jpg
Zdjęcie0437.jpg

edit:

O Magencie jeszcze wiedziałam, ale o Soglam niestety nie...
Bardzo mi przykro, tyle nadziei miałaś kochana... nie będę powtarzać, że wszystko będzie dobrze, bo to trąbią wszyscy na pewno, ale wiedz, ze jestem z Tobą.

A Dziurka?? ooo dziwny okres??? hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
no dagne brzusio już taki do całowania, super ciążowy, może czas na jakąś sesję zdjęciową się umówić??
ja już sobie zarezerwowałam termin u mojego wuja na profesjonalną sesję z brzuchem i mężusiem :)

To jeszcze poprzedni był damskim bokserem.. ale do tej pory np. jak Maciek w pobliżu mnie podniesie rękę np. jak się kłocimy to się kulę i zamykam oczy, chociaż nigdy mnie nie uderzył..

Dagne, śliczny brzuszek :) Ja chciałam Wam pokazać mój, zanim mąż wróci, ale mi się zrobiła mapa bitowa i nie umiem z tego zrobić jpg, i mi nie przyjmie :(

Doniu, kochana, ja tuz po maturze, nie znając jeszcze wyników wyprowadziłam się od rodziców do wynajętego mieszkania, które potem z P. nie będąc jeszcze małżeństwem kupiliśmy i gdzie mieszkamy do dzisiaj. Tę część to chyba ja za słobo Wam opisałam.
A czy romantyczna? Doniu, powiem Ci, że to teraz z perspektywy czasu tak wygląda, wcześniej nie było tak kolorowo. Z rodzicami to ja się autentycznie żarłam bo miałam 19 lat a w towarzystwie nie wolno mi było kieliszka wina wypić czy iść na dyskotekę. Raz wróciłam do do 30 min po północy to następnego dnia wyzywali mnie od k. i powiedzieli, że taka córka to wstyd. Zreszta to jest jeszcze inna historia, którą jak będziecie chciały też opowiem.
A ty kochana to uważaj teraz bo o przeziębienie łatwo i można się nieźle załatwić a Twojej Fasolince żadne farmaceutyki nie są potrzebne.

Sil no @ konkretnej nadal brak. Ten incydencik w pon to nie wiem jak to nazwać bo ja tak nigdy wcześniej nie miałam i boję się, żeby mi coś znowu nie było. A tak w ogóle to nie licząc poniedziałkowego to dziś byłby 39dc.Nigdy tak mi się nie spóźniała.
A Ty jak przykazanie masz to odpoczywaj i już. My Cię tu będziemy pilnowały.

Dagne śliczny ten Twój brzuszek. Ty taka szczuplutka to wszystko pięknie widać.

Magda Ty widzę przeszłaś swoje z facetami i wystarczy Ci do końca życia.

A i jeszcze jedno, wie któras z Was może co się dzieje z Truskawcia?

Ostatnia edycja:
Odpoczywam :p nawet mi się nie chce przypiąć kokardki do prezentu, bo w poniedziałek idziemy do kuzynki. Ona ma Takiego póltorarocznego szkraba. Obiecała mi ciuszki, może łóżeczko, i tu się waham, bo pościel itd do niego mi wyjdzie 230 zł, a z łóżeczkiem 304... bo ona bez materaca, bo jej mały jeszcze śpi na nim, tylko w turystycznym... ale zobaczę, może ona ma do tego ochraniacz i baldachim to się pewnie zdecyduję wtedy :)

Zobacz załącznik 374833

Zdjęcie dzięki naszej kochanej Ael :) Dziękuję :)
Wieczorem będzie lepsiejsza jakość

Dziura, nie korci Cię sikacz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Donia, czuję się miarę dobrze :) wiadomo- wzdęcia :) ale ogólnie ok, troszkę martwię się, że nie czuję ruchów maleństwa jeszcze...
a zdjecia?? nie miałam aparatu- tylko telefon, więc mam 2 swoje, ale takie sobie ;p jedno z dnia wyjazdu, a drugie podczas cudnego zachodu słońca :) ale nie wyszłam zbyt efektownie ;p
no ale dla Was... :)
a i na tym drugim to trzymam się dłonią za brzuszek, dlatego takie lekkie wypukłości hehe ;p

Kochanie masz przecudny brzuszek, a ruchy prędzej czy później poczujesz :-) Cierpliwości, potem parę razy zamarudzisz, że tak mocno maleństwo kopie :-)

Powinnam sobie strzelić zdjęcie brzucha jak leżę bo wystaje brzuch jak góry :-D A Sil zaraz fotkę wrzuci :-D

Sil właśnie widzisz robiłąm jeden test w 29dc-negatywny i robiłam w 36dc też negatywny więc juz sama nie wiem. We wtorek polece na bete może tylko strasznie długo na ten wynik będę musiała czekać no i do lekarza ewentualnie w czwartek bo on na urlopie jest a do innego za bardzo nie chce.
Pościel 230 do łóżeczka to sporo a co w jej komplet wchodzi? bo to może jakaś super ekstra

Ael
no Ty to fajną rzecz robisz, że tak wszystko uwieczniasz na zdjęciach i filmach. Mnie też się takie cuś marzy i jak zafasolkuję wreszcie to też tak zrobię.

Sil a przede wszystkim śliczny masz ten brzusio, taki kształtny jakoś niesamowicie. No tylko całować:***********

Ostatnia edycja:
reklama
Sil właśnie widzisz robiłąm jeden test w 29dc-negatywny i robiłam w 36dc też negatywny więc juz sama nie wiem. We wtorek polece na bete może tylko strasznie długo na ten wynik będę musiała czekać no i do lekarza ewentualnie w czwartek bo on na urlopie jest a do innego za bardzo nie chce.
Pościel 230 do łóżeczka to sporo a co w jej komplet wchodzi? bo to może jakaś super ekstra

Ael
no Ty to fajną rzecz robisz, że tak wszystko uwieczniasz na zdjęciach i filmach. Mnie też się takie cuś marzy i jak zafasolkuję wreszcie to też tak zrobię.

Ja kochana myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli nie pojawi się @ byś tą betę jednak zrobiła, nawet dla świętego spokoju. Oczywiście czarodziejka z księżyca trzyma mocno kciuki za wysoki wynik...Ale nie skopiesz mnie potem jak wyjdzie, że jesteś w ciąży?

A co do zdjęć, to małe szczęście, mimo że w brzuchu jest ale chce mieć pamiątkę na późniejsze lata i dla mojego synka :-)

Do góry