reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

230 pościel to skrót myślowy. W to wchodzi materac, poduszeczka, kołderka, powleczka na poduszkę i kołderkę, prześcieradełko, ochraniacz na szczebelki, stelaż i baldachim. A za to co wymieniłam plus łożeczko 304. Więc nie wiem, czy brać od kuzynki

reklama
Ostatnia edycja:
A no widzisz.
To ja gdzieś widziałam takie całę zestawy za 300 zł już. Wiadomo, że do tego ewentualnie dokupujesz te..no...bujaki czy jakoś tak no i te falbanki maskujące, których w tych tańszych zestawach nie ma.
Ael zrobię tą betę albo coś no nie wiem ale martwi mnie to trochę.
Idę kobitki oglądać film, będę potem.

Ostatnia edycja:
Witam się :*
No to jak wszystkie to wszystkie też opowiem swoją historię jak to żeśmy się 'sparowali' :D
A więc byliśmy znajomymi, potem kolegami, spędzaliśmy ze sobą coraz więcej czasu, tak po prostu, żeby zabić nudę :p Ja chodziłam do gimnazjum, On już do liceum... I tak też się stało, nastały wakacje! No to co tu robić? Jego koleżanka z klasy była nad jeziorem, mówimy no to pojedziemy tam w czwartek i grzecznie wrócimy do domu. Tak też zrobiliśmy, ale w drodze powrotnej, koleżanka mówi "Przyjedzcie, przyjedzcie, zrobimy grilla, napijemy się, pójdziemy na jakąś imprezę i zostaniecie do poniedziałku i razem pojedziemy do domu" I nas namówiła... Ja 16-letnia małolata, On 18-letni :) No i nastał ten dzień, jedziemyyy! ;D Juhu... ;D
Przyjechaliśmy, pograliśmy w karty, wieczorem grill, piwko, wódka i na imprezkę ;D Przyszliśmy do domku, szybka kąpiel, ale były 3 łóżka... :p Na jednym spały dwie kuzynki, na drugim spała koleżanka ze swoim chłopakiem, dla nas zostało 3 wąskie łóżko ;D Ale co tam... Przytuliliśmy się do siebie i zasnęliśmy ;D Pierwsza noc nic ;D A na drugi dzień wieczorem zapaliłam papierosa :D I wtedy niby chciał poczuć czy śmierdzę tym papierosem i zaczął mnie całować :D No i tak się właśnie zaczęło :p I tak już 8 lat się męczę :p Ale nie narzekam! :D

Dziurka, ja falbanki nie chcę, bo jakoś mi niepotrzebna do szczęścia...

Lovka, to Wy tak na "niegrzecznie" :) Ale fajnie, że wakacyjna miłośc została

Wróciłam obkupiona :D
Sil Dagne śliczne brzuszki !! :*
Soglam nie obwiniaj się, po prostu tak musiało być, niestety :( Wiesz, że jesteśmy z Tobą i zawsze możesz się wyżalić. Może to pomaga na chwilę, ale zawsze to coś.. Tulę:*
Lovka super się poznaliście. Zawsze los jakoś wpycha nas w ramiona tych facetów :D:D
A ja sobie kupiłam 2 pary spodni, szpileee i bielizne na wieczór także może być gorąco ;p

Uciekam na razie, idę sobie poczytać :) posprzatałam, potem mopem przelecę, bo na jeżdżenie na ścierze nikt mi nie pozwoli. Prasowanie poczeka do poniedziałku :p czeka już tydzień, to poczeka parę dni

reklama
Dziękuję za przyjazne komentarze co do brzuszka:) oj już go kocham i maleństwo w nim także prze ogromnie:)
Ja wracam do robienia sałatki Cezar, bo kto wie, chyba dziś jacyś goście wpadną na imieniny do mojego mężusia oj będzie chyba kumulacja bo on 25 lipiec i moja mama 26 :)
Także do usłyszenia :)

Dziurko, a gin co na to? byłaś u niego? może konsultacja?

Do góry