• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurde, dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja z mężem w tę niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu. Chciałam mu coś pysznego przygotować, ale po tym szpitalu nie wiem czy będę w stanie... :( Cholipcia... ;(

Aelredko nie... ciąża pojedyncza. Będziemy mieć jedynaka. Ale jak będzie miało 2 latka, to zaczniemy starania o drugiego maluszka ;D

Atan tak pytam z ciekawości :p Bo po zwykłym liceum nie można chyba być asystentką stomatologa ;) A poza tym nie odczuwasz dyskomfortu widząc i słysząc te różne wiertła etc :p Mnie na samą myśl ciarki przechodzą :D

Ostatnia edycja:
lovka nie gadaj ze masz bliźniaki?:szok:

A ja właśnie wygenerowałam zdjęcie jak będzie wyglądało nasze dziecko! Dziecko.jpg

Normalnie mój mąż!!! Aż padłam ze śmiechu!! Świetna strona!!

Fifka to ściema :p Bo mi wyszło identyczne :D I też podobne do tatusia :D No chyba, że Twój mąż i mój mąż to bliźniaki jednojajowe :p

Ael ja wiem, wiem.., ale chciałam zrobić coś ponadto :p Może mi teściowa pomoże i razem coś zrobimy :D Będę siedzieć na krześle w kuchni przy stole i dozorować, a mamusia będzie latać po całej kuchni z garami i blachami :p Hahaha

A wiecie co!! Dzisiaj mi się śniło że w domu urodziłam dziecko było śliczne taki duży chłopak piękne kręcone włoski i w ogóle ale miał zęby !!
I ja nie umiałam go nakarmić bo mi mleko nie chciało lecieć a on mi tymi zębami całe sutki pogryzł ! :p Nienormalne mam te sny!! ;p;p :-)

Fifka to ściema :p Bo mi wyszło identyczne :D I też podobne do tatusia :D No chyba, że Twój mąż i mój mąż to bliźniaki jednojajowe :p

Ej... popsułaś mi zabawę :-D mój to taki miś więc i ten mały do niego podobny ;-)

I też mam ten problem Lovka najgorsze jest to, ze podświadomie mowie do małego ON... i podczas opowiadania powtarzam bezwiednie "wnuk, siostrzeniec, mały, itp" Coś tak czuję że to syn (choć wolałabym córe) ale z mamą gadałam że tak nie można... bo jak będzie dziewczyna to podobno jej psychice też moze się odbić ten "ON"

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka jakies zabobony Twoja mama mówi :)
a spróbuj na stronce makemebabies.com tam wychodzą fajniejsze

a ja czekam na facetów, mają mi łózko przywieźć i o której oni chcą przyjechać???
a mój mężulek już w samolocie :) eh nie mogę się doczekać :-D

aha i śniło mi się, że pewnien młody przystojny mężczyzna zakochał się we mnie, byłam u niego na ksero i w zamian za to, że kserował już po godzinach musiałam się z nim umówić, i tak bajecznie całował i wcale nie zwracał uwagi na moje gadanie, że jestem mężatką i że jestem w ciąży, eh ja to mam sny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry