• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej Hej Hej !
Jakieś zmiany widzę, ale domyślam się kto zmienił nick także witam sun :*
pok dalej nie ma?? Może cieszy się z dwóch kresek? Miejmy nadzieje że tak :)
A mnie od wczoraj kręgosłup boli i nie wiem co mam robić :( Jak chodzę to jest lepiej także dzisiaj 3 godziny łaziłam po dworze ale ileż można a po domu chodzić nie będę więc teraz cierpię.. :(
Lovka trzymaj się w tym szpitalu :)

gochaa bardzo się cieszę, ze mnie rozpoznałaś... bo jest mi źle z tą zmianą :-(, ale nie miałam wyjścia...

Asiol przykro mi bardzo, że tak się dzieje... ale jestem pod wrażeniem waszej wytrwałości... :-)

Mąż mi przywiózł moją ulubioną sałatkę, która teraz mi jeszcze bardziej smakuje. Teściowa specjalnie dla mnie zrobiła ;) Ah... mniam, mniam...
Ze szpitala wyjdę prawdopodobnie w czwartek lub w piątek. A może nawet w środę, jeśli wszystko będzie OK :) I jednak ciąża nie jest zagrożona. Ale muszą wykonać cały ciąg badań, żeby się upewnić...

Co do obcych szpiegów mogę przy*****olić...dziś tak mnie głowa boli, że mam ciężką rękę....

Dzwoniłam do ojczulka z życzeniami imieninowymi i dowiedziałam się, że u rodziców czekają mnie dwie wielkie torby ubranek, bujaczek i wkładka do wanienki, a od brata znajomego na razie łóżeczko, ale na tym pewnie się nie skończy.

Ael, to jak Twój maluszek to wykorzysta, to czekamy na paczkę od cioci Asi :p Hahah
a ja się czuję coraz lepiej ;D Liczyliśmy z mężem na ciążę mnogą - bliźniaczą! :D

reklama
Co do obcych szpiegów mogę przy*****olić...dziś tak mnie głowa boli, że mam ciężką rękę....

Dzwoniłam do ojczulka z życzeniami imieninowymi i dowiedziałam się, że u rodziców czekają mnie dwie wielkie torby ubranek, bujaczek i wkładka do wanienki, a od brata znajomego na razie łóżeczko, ale na tym pewnie się nie skończy.

No to świetnie Ael to już dużo jak na początek... Fajnie otrzymać taką pomoc... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry