• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nic jeszcze nie powiedzieli ;-) wiec niewiem ;-) ale sie wystraszylam mam w pasie 114 cm a maz tylko 104 boze jaka ja duza ;-( to co to bedzie za 10 tyg :szok:

oolcia tak se przypomnialam ze mowilas ze cie brzuszek zabolal moze owu i pecherzyk pek wiec do dziela z mezem ;-)

Haha a ja się swoim cieszę! :szok: Przy twoim to u mnie w ogóle nie widać ze w ciąży jestem. Atan a kiedy miałaś okres ostatni że ci 10 tydzień i 6 dzień wychodzi? o_O

18 maj ostatnia @ chyba ze ja zle licze bo poszlam na skarb mamy i tak mi pokazuje albo mylłam sie o jeden dzien ale to duzej roznicy nie robi;-) bo mialam napisac 10 tyd i 5 dzien ;-)

Ostatnia edycja:
bylam dzis u gina z tymi wynikami, powiedziala mi ze kilka jest zanizonych a kilka zawyzonych (tak jak mi mówiłyście) ... po zbadaniu dala mi leki abym brala przez 3 cykle i magnez .. i zrobila cytologie :) powiedziala kiedy mam najlepiej współżyc i w jakich dniach :-D a w jakie nie :-p
ufff...wreszcie wiem na czym stoje :D już się nie mogę doczekać następnych starań :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry