• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej ja też już w pracy, jeszce 40 minut i kawka bo padam na twarz, jak tam nocka ktoś coś zapylił:))?
Jestem po pierwszym testowania, była tylko kreska kontrolna a ta właściwa prawie wcale, ledwo zarysik, więc kolejne dni przede mną
Dzoewczyny macie bardzo piękne brzuszki - też marze o takim

Sun: w jakich godzinech pracujesz?

widze ze jeszcze spicie, no ale rajcowałyście do póxnej nocy to treraz trzeba odespać.

A jak sniadano wszpitalu smaczne? hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Ael podziwiam , że masz siłę siedzieć do 3:30 ;O

Lamia czy zapylone okaże się w sierpniu :P Ja niestety z testami owu Ci nie pomogę ;P

Sun zmiana zmianą , ale Ty pozostałaś taka sama :P

Z tego co się orientuje Pok wczoraj nie było i nie ma od niej żadnych wieści:(

Ostatnia edycja:
Ael: ja tez jestm w szoku, siedziec do raana i o taj porze juz na nogach, ja po przespaniu prawie 7 godz. padam i mam ochotę wskoczyć do ciepłego łóżeczka.
Marzy mi się praca w godzinach id 11 do 14 :)) i żeby dużo płacili hihih:-D

No ja już piję kawkę, i może bede zyła bo ziewam non stop.

Któraś pytała o dobre ktyminały do czytania, ja kcoś to nich mi wyśle na wiadomość adres meilowy to zaproszę do mojej biblioteczki gdzie mozna przebierać w tytułach książek , ja uwielbiam czytać więc chetnie coś polece,

Ostatnia edycja:
Dziewczyny spałam do 8 ale ****ni sąsiedzi żyć nie dają i stukają ****nymi młotkami. Z resztą i tak automatycznie się obudziłam po 8. Zapewne padnę w ciągu dnia i się jakoś wyśpię...
Ja mam ochotę kogoś zjeść normalnie...

No ja kochane pracuję od 8 - 15 (7 godz. ale jestem normalnie na pełny etat) Ale mam już dosyć tej roboty... ciągle coś...

No ja Ael też bym zjadła coś konkretnego, ale jestem na lekkiej diecie... :-( i niestety jem tylko o określonych godzinach... Zostało mi jeszcze2 godz. do II śniadania....

Lam wy się dopiero zaczęliście starać, prawda????

Ostatnia edycja:
Sun: my staramy sie od 2 miesięcy juz tak konkretnie, wkoncu poczytałm i dowiedziałm sie kiedy i o co w tym chodzi :).
A czy ty jesteś na diecie garściowej? ze jest o tej samej porze małe porcje?? bo ja prawie od 2 lat jestem na takiej diecie tylko z przerwami i na razie formę trzymam (oprócz zimy bo sobie totalnie odpuściłam i 7 kg przytyłam, ale nowym roku zaczęłam od nowa bo chciałm wyglądąc pieknie w sukni slubnej i schudłam 9 kg od stycznia do czerwca) teraz to juz utrzymuje wagę ale sie tak nie pilnuję bo musze sie zdrowo odżywiać

a tak odbiegając od tematu to czy to prawda że cynk poprawia jakośćplemników? bo jakiś znajomy mojemu to powiedział i już miesiąc łyka cynk -ale nie wiem czy to w czymś pomożę:)

Witam ranna pora :D Ja od 8 w pracy :( Polozylam sie po 12 i tak mis ie oczka kleja ... :( Ael ja czasami w takiej zlosci łamałam np ołowki ;p hehehe Pomagało :D Polecam :D A odnosnie systemu to moj lapek jest bardzo przyjacielski i przyciaga caly ten wirusowy syf :D Ogolnie nie mam szczescia do elektorniki :( 1.5 rok to maks ile wytrzymal u mnie lap :) Teraz zamowilam juz nowy :D To samo z telefonami telewizorami i innymi ;/

reklama
Sun: my staramy sie od 2 miesięcy juz tak konkretnie, wkoncu poczytałm i dowiedziałm sie kiedy i o co w tym chodzi :).
A czy ty jesteś na diecie garściowej? ze jest o tej samej porze małe porcje?? bo ja prawie od 2 lat jestem na takiej diecie tylko z przerwami i na razie formę trzymam (oprócz zimy bo sobie totalnie odpuściłam i 7 kg przytyłam, ale nowym roku zaczęłam od nowa bo chciałm wyglądąc pieknie w sukni slubnej i schudłam 9 kg od stycznia do czerwca) teraz to juz utrzymuje wagę ale sie tak nie pilnuję bo musze sie zdrowo odżywiać

a tak odbiegając od tematu to czy to prawda że cynk poprawia jakośćplemników? bo jakiś znajomy mojemu to powiedział i już miesiąc łyka cynk -ale nie wiem czy to w czymś pomożę:)

Ja nie jestem na jakiejść drastycznej diecie... po prostu jem 5 małych posiłków... dużo warzyw... (tym bardziej, że jest sezon :-) ) i wieczorem ćwiczę ok 45 minut - musze zgubić 10 kg... no chyba że zajdę w ciąże to wtedy odpuszcze... i wezme się za siebie znów po porodzie :-) ... A co do cynku to nie wiem czy to coś pomaga, bo tego nie słyszłam :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry