• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ej a mi Szymon z twoim nazwiskiem się podoba! Fajny rym! :-D i wcale nie uważam ze krzywdzący.

Dobra ja naprawde spadam bo rano się nie dobudzę...

reklama
a mialam juz 2 lata wczesniej przed slubem a przed slubem zrobilam tylko piaskowanie;-) a czemu pytasz w ciazy nie wolno wybielac zabkow ;-)

zaczelam szukac i wiecie co cos mi niegra z tym skarb mamy bo tam mi pokazuje 10 tydzien i 5 dzien a na suwaczkch wychodzi 9 tyd i 5 dzien wiec w ktorym ja tygodniu jestem?? bo chce odpowiedni tydzien dac zdjeciu ;-)

Ostatnia edycja:
lovka a co na slubie zaznaczylas w urzedzie ?? bo ja wybralam jedno dla dziecka i to meza a nie moje ;-)

zabki wybielalam metoda domowa polecam lekarz robi ci wyciski i na wzor twoich zabkow technik robi silikonowe nakladki do ktorych wlewasz plyn ;-) i zakladasz na 4 godzinki do 8 jesli chcesz dluzej ale ja nosilam po 3 godziny na poczatku i tylko 2 razy zrobilam nakladki mam nadal bo poki zebow nie stracisz dokupujesz plyn i znowu robisz ;-) ja pozniej to na pol godzinki zakladalam przed wyjsciem i takie sniezno biale byly;-) ale teraz od 2 lat nic nie robiilam ;-) a w ciazy nie wolno bo te plyny to nie zdrowe a je ze slina i tak polkniesz... co nadmiar wyleci z silikonowej nakladki

Ostatnia edycja:
Ja się zastanawiam powiem szczerze czy dac nazwisko mojego szczęścia czy swoje ale mam jeszcze troszkę czasu do namysłu.
Moje kochanie stwierdziło że najwazniejsze aby dzidzia była zdrowa a nazwisko dam jakie uważam.
Cos na urlopie przebąkiwał o ślubie...a ja wcale nie jestem pena czy chcę.
Uciekam i ja bo o 3 muszę się zmierzyć a oczy mi sie zamykają.
Buziolki

Ostatnia edycja:
Ja właśnie też :p ale może da to się odkręcić jeszcze. Chyba, że P mnie oczaruje jakimś męskim imieniem. Może być Piotr Junior :D

Iwasek ja chciałam zostać przy swoim i poszliśmy do urzędu i ja mówię, że zostaje przy panieńskim, a mój mąż się zbulwersował... To Pani nam powiedziała, że mamy przyjść jak się zdecydujemy ;) Ale se pomyślałam... panieńskim nazwiskiem to ja mogłam ślubu nie brać :p I żyć - na kocią łapę :D Ale jestem Pani Aleksandra Sz... ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek, wtedy będzie kłótnia które ma być pierwsze, a które drugie :p Ja myślę, że ostatecznie maluch dostanie to imię, które będzie miało wypisane na buzi :p Ja miałam być Natalią, ale jak zobaczyli rodzice moją maluśką, drobną buźkę... to zostałam Olą (potem przechrzczoną na Alę, bo tak dziadki mówili) i tak zostałam Alą Aleksandrą :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry