• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fiona brzusio śliczny :-)Mnie też ominął 11 lipca:P jeszcze nie jestem w ciąży a już nie mogę się doczekać takiego :) Nawet kuzyn mi obiecał sesje z brzuszkiem :D

Wow pojawił się suwaczek :D To teraz mi pomóżcie i powiedzcie jak dodać drugi żeby ten się nie usunął :D

reklama
coś z systemem czy wiruski i sam ci sie laptop wyłącza ??

Ogólnie jeszcze nie doszłam do tego co mu dolega, ale procesor za głośno pracuje, ogólnie system zamula, a przy dużej robocie dwa razy niebieski ekranik i papa. Usunęłam podejrzany plik i jakby trochę lepiej ale nadal się wiesza więc zapewne coś się zaplątało, najlepiej trzeba by było walnąć nowy system z formatem i chyba zaraz płytkę znajdę.
Za to drugi lap też nie do końca działa, znaczy systemowo wszystko git majonez ale po zalaniu idzie jakieś zwarcie i lap się sam wyłącza. Także tu dupa i tu dupa.

Olciu drugi suwaczek, wklej pod pierwszym w polu edycji i pojawi się normalnie.

Pyscek znasz ten program? Bo ja bardzo dobrze i muszę uprzedzić Olcie... ten program jest super ALE! On działa po trupach, znaczy ze nie ważne gdzie jest ten wirus i go usuwa... innym słowy jak masz wirusy w systemie windows jest duże prawdopodobieństwo ze komputera już nie uruchomisz... (znaczy bez pełnego formata i instalowania na nowo systemu) więc licz się z tym. Ja raz sobie tak cały dysk załatwiłam i wszystkie dane straciłam... (dlatego przed nagraj co jest ci potrzebne z dysku na płyty czy dysk przenośny)

A tak poza tym to bardzo polecam ten combofix czasem ratuje dupę!

Ostatnia edycja:
wiem Fifka, ale mój mąż jest informatykiem i mi coś takiego kazał zrobić i komp działa :-) więc na pewno nic się nie stanie ...
Olcia czy pomogło chodź trochę rozwiązać Twój problem z kompem ?? jak nie to jeszcze męża spytam co to jest ...

Najprościej będzie jak zgram swoje rzeczy i oddam na gwarancje żeby go sformatowali :P . Już teraz wiem dlaczego nie dali mi windowsa na płycie:P , a z tym programem spróbuje ale na noc zostawię , bo teraz to ciężko żebym miała wszystkie okna i programy wyłączone:P Jutro napiszę czy coś się ruszyło :P
W końcu uporałam się z tymi suwaczkami , dziękuje Ael :)

Ogólnie jeszcze nie doszłam do tego co mu dolega, ale procesor za głośno pracuje, ogólnie system zamula, a przy dużej robocie dwa razy niebieski ekranik i papa. Usunęłam podejrzany plik i jakby trochę lepiej ale nadal się wiesza więc zapewne coś się zaplątało, najlepiej trzeba by było walnąć nowy system z formatem i chyba zaraz płytkę znajdę.
Za to drugi lap też nie do końca działa, znaczy systemowo wszystko git majonez ale po zalaniu idzie jakieś zwarcie i lap się sam wyłącza. Także tu dupa i tu dupa.

zapytałam się męża musisz rozkręcić i przedmuchać wętylator - trzeba przeczyszcić z kurzu, najlepiej zanieść do komisu i najszybciej ci to zrobią, bo to zamula Ci system.

zapytałam się męża musisz rozkręcić i przedmuchać wętylator - trzeba przeczyszcić z kurzu, najlepiej zanieść do komisu i najszybciej ci to zrobią, bo to zamula Ci system.

Przeczyszczenie wentylatorka nic nie da, zalałam lapa pepsi i bodajże coś poszło po stykach i jest zwarcie pewnie dlatego wyłącza. Sprawdzałam wentylatorek jest ok.

reklama
Pyscek ja też studiowałam informatykę i mój m też... i na własnej skórze odczułam konsekwencje tego programu. Mówię, jest dobry, ale to zależy gdzie i ile masz tych wirusów.

Hej Iwasek co tam u ciebie? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry