• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny, ja wstałam dziś po raz drugi :-)

Tak Was podczytuje i zastanawiam się, jak ja się będę zachowywać jak będziemy się starać :-)

witam nową staraczkę :-) i pocieszę Cię,że dużo dziewczyn , które tu dołączyły szybko zaciążyło :-) ale to jak losowanie :-) trafia na co n-tą :-D

Masz mnie na mysli jako nową staraczkę????

Wiem powinnam dopisac do wcześniejszego wpisu... Przepraszam :-(

Zgadzam się z Sil, po pierwsze dzidziuś nie jest na początku z mamą połączony, więć jak niby alkohol ma się do niego dostać?? Ludzki organizm jest bardzo dobrze "wymyśloną" machiną, na wypadek właśnie gdy mama jest w ciąży a ma @, jak to się niekiedy zdarza i nie wie o tym, więc nie raz wypija piwko czy drinki. Więc Olcia nie panikuj :)

Magda, Ty będziesz już tak oswojona z myślą, że masz luzować, że będzie spontan i w ogóle będziesz obcykana ;) A jak samopoczucie?

Oczywiście że nie ma co wariować :) Dopuki jesteśmy na etapie staranek można sie napić:) Nie nadużywać ale tak jak dziewczyny mowia lampka wina czy jakis drink to nie rpzestepstwo dla organizmu jeszcze :) Na odstawienie alko bedzie jeszcze czas :)

A w pracy mi sie strasznie nudzi !! I głodna jestem jak wilk :D

A powiedziec, co miała zrobić moja kuzynka, która o ciązy dowiedziała się w czwartym miesiącu, bo normalnie miesiączkowała????

czasami ak podobno jest ze sie nie wie o ciązy bo jest normalnie okres, no wtedy to nic nie mozna zrobić , a ogląałyście taki program co dziewczyny wogóle nie wiedzą ze sa w ciązy, jadą do szpitala z jakimś bólem brzucha a tu lekarz mówi " pani zaraz rodzi". To jest dopiero szok, i taka kobitka dzwoni do męża "przyjedź kochanie bo urodziłam dzidziusia ", ale niespodzianka- to jest normalnie szok ze tak sie dzieje

Lamia taki program chyba kiedys na discovery byl :> :D

Ale nie panikujmy bo kazda z nas wypatruje swojego cudu wiec takie niespodzianki nas raczej omina :D

A skoro w lipcu jeszcze nie bylo fasolki to moze bedzie moja ! :D Prosze o mase fluidkow od ciezarowek:D Bo juz czas juz czas :D:P

She nie jestem ciężarówką... ale przesyłam również

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dla Ciebie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć