• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj tam oj tam paranoja od razu:P . Rzeczywiście powiem ,że jakieś leki biorę:P Pewnie będą się cieszyli że kierowca będzie haha:D
Sun opowiadaj, a ja napisze ze moja kuzynka dowiedziała się w 5 miesiącu bo miała normalne okresy a przez ten czas chodziła na naświetlanie kręgosłupa i urodziła zdrową dziewusie :P.
Chyba nie ma reguły na to wszystko :|.
Kurczaczki zakochałam się w tych butkach co mi stronki wysłałyście.. i wcale nie są takie drogie:D , Musze się chyba przejechać do poznania do tego sklepu bo bez przymiarki nie kupie:(

reklama
a teraz pytanie do ciężarówek, o ile są, tzn do tych co już czują ruchy... bo ja już sama nie wiem... to chyba moje jelita mnie zwodzą, bo nie czuję maleństwa, tyle dziewczyn z grudnia już chwali się, że kopniaka mocniejszego poczuły, a ja tylko czytam i smutnieje... dlatego lepiej czuję się tu z Wami. Jestem dość szczupła, tzn byłam jak zaszłam w ciążę, a podobno szczuplejszym łatwiej poczuć dzidziusia.... usg dopiero za 2 tyg, a ja już stresa łapię.

Ja też na początku zastanawiałam się czy to co mi w brzuchu gra to dziecko czy mój własny organizm. Ale tak jak sil piszę to się czuje kiedy dziecko się rusza. To są zupełnie inne odczucia od tych od organizmu. Poza tym jelita (jeśli nie masz biegunki albo zatwardzenia) cały czas nie grają :-)
Najlepiej położyć się na płasko na łóżku i przyłożyć ręce do brzuszka, na pewno zorientujesz się kiedy maleństwo się rusza :-)

Dzień doberek, ja tak Was podczytuje od rana ale jakoś nie miałam weny pisać. Co do tego picia to ja na miejscu Olci po prostu popijałabym w niedużych ilościach jakieś winko i tyle, myślę, że nikt nie będzie się wpatrywał ile już wypiłaś a w razie czego powiesz, że wódki nie pijesz bo nie chcesz już mieszać. Ja mimo, że jestem już w ciąży to od czasu do czasy wypijam przy jakiejś większej okazji Carmi. Znam wiele
kobiet, które w ciąży miały zachcianki na piwo i konsultowały to nawet z lekarzem, że szklanka piwa raz na jakiś czas nie powinna zaszkodzić.

Ostatnia edycja:
Troche jest tych co mi się podobają więc wyśle kilka :
Lorane 23 Platformy, wild rose, szpilki, czółenka
Tammy01 pink - www.StyloweButy.pl
Nicole kwiatowe platformy bezowe - www.StyloweButy.pl
W zasadzie wszystkie na platformach .
A sukienka Modne sukienki koktajlowe dostępne w naszym sklepie | OTTO . Jako jedyna która mi się podoba i jest dostępna od razu.

Butki pierwsze strasznie mi się podobają i w kwiatuszki :-) Sukienka też ładna, ale niestety ja bym w takiej nie mogła wyjść :-( Mam brzydkie nogi... i za duży (.)(.) :-(

reklama
A ja mam małe (.)(.) , przynajmniej podczas ciąży zobaczę jak to jest mieć większe :P .Ja jestem też niska 161 cm więc nie mogę sobie pozwolić na długą sukienkę bo wyglądałabym jak krasnal :P No i platformy wydłużą mi nogi :D

Sun możesz zadzwonić i się wykrzyczeć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry