• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej :-)
matko jaki miałam dziś koszmar w nocy :-( aż się zerwałam i nie wiedziałam czy to się dzieje naprawdę ... śniło mi się, że wypadają mi wszystkie moje zęby jeden po drugim i pełno krwi :-( a wiem,że jak śnią się zęby to niedobrze .... :-(

Podobno jak się śnią zęby z krwią ro niedobrze... ale to są zabobony, tak więc głowa do góry :-)

ja niestety mieszkam w mieszkaniu wynajmowanym, tak więc nie będę się miała czym pochwalić ;-( ale 2 m-c temu malowałam ściany z mężem w dużym pokoju i jest pięknie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Laura nie narzekaj:P Moje całe mieszkanie to 25 m2 +5 antresola i na tym wielkim metrażu mam łazienke kuchnie salon i sypialnie :D Mała łazienka plus taki że mniej sprzątania;p .
No zęby wypadające i krwawiące to bardzo niedobrze- ale tak jak napisała Sun to zabobony :P

pyscek: tobie się zęby śniły bo fifka wczoraj cierpała na bóle zęba i to pewnie miałaś takie przeniesienie :)),
nudy u mnie w pracy to mysle sobie , a zajrzę na forum - no i nie dobrze mi bo sie nawpie...... jak świnia

Fajnie ze sobie mieszkanka robicie, ja juz 2 lata mieszkam i znudziło mi sie moje, ale pamietam jak byłam zachwycona jak sie wprowadziliśmy , spaliśmy na materacu, a zamiast zasłon to naklejaliśmy worki nasmieci bo było nas widać jak na patelni wieczorem, ale było super

Ostatnia edycja:
Doberek:)

DSC07236.jpg mój brzuszek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry