• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochane dziewczynki, zbieram się do domku... postaram się do Was dzisiaj odezwać popołudniu... jesli mi się nie uda... to oczywiście będę jutro od 8 :-)

Boże przebrnęłam przez wszystkie posty...

Na początku do Iwaska piękny brzuszek!! Jeju... kiedy mi tak urośnie?!! :-D

mijenka to z ciebie karteczka papieru :szok: ja mam 168cm i ważę 60kg i jestem szczupła... a jak wżyłam ok 54kg to wszyscy się mnie pytali czy nie jestem chora, bo byłam taka blada i "wysuszona" Jedz kobieto bo jak nie to my cie już nakarmimy :-)

No a ja byłam u dentysty i ząbek ma założony opatrunek. Jak dentystka mój ząb zobaczyła to się za głowę złapała i pytała czemu ja przed ciąża nie przyszłam... a ja na to "bo nie bolało..." :-D NIENAWIDZĘ DENTYSTÓW!! :wściekła/y: No ale mam dwa ząbki obok siebie do zrobienia (w tym jeden ten co tak bolał) Więc czeka mnie męczarnia przez najbliższe dni...

A ja już w domciu i po obiadku, zaraz kawka i jadę do mamusi na imieninki:00
Fifka: ja też nie lubię dentysty ale on się przydaje, i co będzie z twoim zębem czy w ciąży można plombę zakładać??

No nie to tu same chudziny ja mam 174 cm i ważę w tej chwili uważając co jem 61-62 kg
daruje sobie dzisiaj jeden kawałek ciastka

Matko laski nie dam rady Was nadrobić! :)
Madzia witaj :) buźki z pochmurnej Polski, a przynajmniej Podkarpacia.

Ja dopiero co skonsumowałam obiad i właśnie pasteryzuję moją drugą sałatkę w słoikach :) ale mi się w głowie kręci, że ho ho!

Jestem ;-) .... zjadłam obiadek... teraz piję kawkę... Mężuś gra na konsoli, a ja wpadłam do Was :-)

Halo, halo jest tu ktoś .... ??????

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie laseczki....Własnie wruciłam od pani Gin powiedziała mi ze wszystkie badania na choroby genetyczne wyszły negatywne to znaczy ze moja dzidzia jest zdrowiuteńka badanie moczu tez nic nie wykryło.Jestem przeszczesliwa z tego powodu.Gina dzis dała mi ksiazeczke ciazowa i powiedziała ze z ciaza jest wszystko w jak najleprzym pozadku.
Ale mamy cieszkie powietrze i zaczyna troche kropic a miałam wieszac pranie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry