Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super wieści FionaPóxno dostałaś ksiązeczkę
![]()
ale powiedziała ze czekała na wyniki badan genetyznych.Fiona no to super :-)... świetnie, że wszystko jest ok.... Dzidzia przecież najważniejsza... leciutko zazdroszczę... ;-) ale tylko leciutko
Wiesz Fiona w tym m-c myśleliśmy wraz z mężem nadzieję, że się udało... w sobotę rano zrobiłam test i wyszła I kreska, a godz. później dostałam @. Razem z mężem płakałam... i już straciłam nadzieje, mimo, że staramy się tak krótko... ale tylko sierpień nam został do starań i wiem, że nic z tego nie wyjdzie, tak więc w 2012 roku nie zostanę mamą... ale widocznie tak miało być....
Mam tylko do siebie pretensje, ze w tym roku podjęłam decyzje o staraniach... mogłam jeszcze poczekać i nie przechodziłabym tego co teraz przechodzę... Mam za dużo stresu ze względu na pracę, i to na pewno jest jeden z powodów dla których nie zobaczyłam jeszcze II kresek...
Sun przywołuję Cię do porządku i opieprzam konkretnie. Kochana nie ma co płakać nad jedną kreską szczególnie, gdy staracie się tak krótko. Trzeba dać sobie czas a dopiero potem się martwić. Poza tym Ty, masz plan, który chcesz koniecznie zrealizować do sierpnia i już, koniec. Tak nie można. Ja wiem, żę lepiej by było gdyby....no ale życie nie jest takie proste.