reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja też właśnie wstałam :p:p zasnęłam zaraz po tym jak zjadłam śniadanko :p mnie znów budzi głód... :/

Dziurko a gdzie to widać na FB, że jesteśmy zarejestrowane do tej Naszej grupy? Przejrzałam teraz z ciekawości swój profil i nigdzie nie wyświetla się taka informacja ale ja jestem ciemna jeśli chodzi o FB więc może nie dojrzałam :p

reklama
Dziurko, zagłosowane :)

Co do FB, grupa może sobie być widoczna, moim zdaniem, w sensie że jest. A od zawsze byłam przeciwna pisaniu tam, bo mamy wątek ;) Ale Wasz wybór :)

She, wypłacz się szybko, a potem stań silniejsza do dalszej walki :)

Hej dziewczęta...:):)

Niedziela okropna,deszczowa,szarobura i smutna....eh:(

She tulę i sciskam,posmutkuj sobie i wróc do nas:):)

A ja w koncu zdecydowałam się na ta propozycję pracy i w piątek miałam przekazanie wszystkich spraw przez poprzednika a od poniedziałku umowa o pracę wiec git:) mam nadzieje ze praca postawi mnie na nogi chociaz juz i tak zmieniłam nastawienie do ciązy i szybko chce zajsc w kolejną tzn po okresie próbnym czyli zimą zeby było na jesien a wczesniej myslałam ze długo nie bede chciała dziecka wiec taki tego plus i mąz się cieszy tez:):)

A wiecie jakie zrzadzenie losu okrutne,że obie moje poronione ciąze zaczęły się w maju,miały termin rozwiązania na luty i skonczyły się obie w lipcu....wiec mówie pas i kolejną ciąze planuje na jesień...hehe ciekawe czy mi sie uda...:)

A jak wy się czujecie dzisiaj kochane??

bo ja trochę smutaśno i wspomnikowo ale w sumie coraz lepiej psychicznie i fizycznie i się do ginka jutro wybieram na przegląd:):)

Dziurka zagłosowałam:)

Ostatnia edycja:
Dziś zasypiam, ale właśnie wstawiłam do piekarnika ciasto z aronią, pierwszy raz robię, nigdy nie jadłam... Zobaczymy co wyjdzie...

Lenko nie wiem, zapewne same u siebie nie jesteśmy w stanie tego zauważyć ale wcześniej jak grupa tajna nie była to widac było jak na dłoni. No nic, w każdym bądź razie tu, na wątku jest moja grupa i przy tym zostanę.

Sil, wiesz, ja jestem zdania, że wszystko związane ze starankami winno pozostać tu, na BB. Nie wiem, może TA osoba wcześniej coś zauważyła…
A i dziękuję ślicznie za głos

Sog, strasznie się cieszę. Trzymaj tak dalej, trzeba myśleć pozytywnie
Tobie również za głos dziękuję..

Ale cisza :-)

Kotka nam gdzieś wyruszyła na zwiedzanie i czekamy aż wróci :-p bo do domu nie możemy jechać jak nie wróci :-p

Upichciła bym dziś jakieś ciasto na tą naszą rocznicę! ;) Ale kwiatów nie dostałam :(( Hm macie jakieś fajne przepisy na pyszne, szybkie ciasto? :D

Lovka sernik na zimno:-D z owocami i biszkoptami:tak:

a tak w ogóle:
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!

images.jpeg

Ostatnia edycja:
Lovka życzę Wam wielu lat w szczęściu :-)

nie wiem co się życzy z takiej okazji, bo wsród moich znajomych nie ma małżeństw :-p

reklama
Do góry