reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak ja dawno pizzy nie jadłam ;) a mam wykupiony voucher za 17zł na kwotę 34zł w nowej pizzerii w Rzeszowie i muszę wykorzystać do końca sierpnia :) może akurat 9 po wizycie w ProFamili pójdziemy :)

reklama
Witam dziewczyny... Ja juz po wizycie u gina... Zrobiła mi USG i powiedziała że ciaży brak a na okres sie nie zanosi... Mam zrobić badania prolaktyny i do niej wrócić aby zacząć leczenie... A więc zaprzestajemy staraniom... Teraz 29 dowiem sie wszystkiego... pozdrawiam

Ael a skąd wiesz, że to o Tobie ta czarownica?
Nie no, ja powiedziałam tak dlatego, że mnie tak naciskałyście i gie z tego było. Niech robi kiedy chce, Gocha i tak wie, że czekamy na jej fasolkę.
Fifka..jak coś to już sierpniowa Fasoleczka.

Witam poniedziałkowo ;-).
Ale się wyspałam jak nigdy :-p.
Gocha zrób test kiedy uważasz a ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& ale jak doczytałam do momentu, że ci się spóźnia to miałam nadzieje, że na następnej stronie będzie wynik ;-).
Sil to pewnie super uczucie. I jak pisała Ael rób filmik i się pochwal.

Witam dziewczyny... Ja juz po wizycie u gina... Zrobiła mi USG i powiedziała że ciaży brak a na okres sie nie zanosi... Mam zrobić badania prolaktyny i do niej wrócić aby zacząć leczenie... A więc zaprzestajemy staraniom... Teraz 29 dowiem sie wszystkiego... pozdrawiam

Nie wiem jak długo się staracie o dzidzie... ale przykro mi, że musicie zaprzestać starań.... Może podniosę Cię na duchu tym, że jeśli ja w sierpniu nie zaciążę, to też musimy zaprzestać staranek... tak więc nie będziesz jedyna

Ael a skąd wiesz, że to o Tobie ta czarownica?
Nie no, ja powiedziałam tak dlatego, że mnie tak naciskałyście i gie z tego było. Niech robi kiedy chce, Gocha i tak wie, że czekamy na jej fasolkę.
.

Bo ja wiem, wcześniej mnie tak nazywałaś :p

dzień 22:p czyli w sumie tak może być ...

Ael jak tam z remontem? płytki położone po weekendzie ?

Jak 22 to na testowanie poczekaj do przyszłego wtorku, będzie wtedy 30 dc i jak do tego czasu @ nie przyjdzie test zrób.
A płytki na ścianie są już, mamy już zrobiony sufit, położony taki baranek, najgorzej jest bo kibla brak.... Ale majster nas obiecał, że w sobotę wejdziemy pod własny prysznic :-D

Idę kobitki się położyć coś dziś nie za bardzo znów się czuje. Nic mi z jedzenia nie wchodzi normalnie tylko kaszki mleczne...ehh. Wczoraj z tego wszystkiego walnęłam sobie makijaż by chociaż myśli mi uciekły od tych dolegliwości, więc jak nie zapomnę pokażę zdjęcie później :p

reklama
Dziurka ale nasz Iwasek wpisuje zawsze date ewentualnego poczęcia a nie zrobienia testu, więc lipiec jak w morde strzelił :-D Ja też testowałam 15 czerwca a jestem majówką. :-)

Do góry