reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelreda no no co to za syreny ?? a ty to potrafisz ludzi rosmieszyc z tragedi braku kibla napisalas taka historie ze sie smialam ze hej ;-) po prostu cie kocham za twoj charakterek :*

Syreny z powodu rocznicy powstania Warszawskiego. A co do kibla no to mało śmieszne być pozbawionym sracza na 3 dni.... :p
Ja już naprawdę, pragnę tylko zamontowanego tronu, ja nawet za pomocą miski z wodą i kibla się umyje, ale cholender niech ten sracz stoi!
Na razie to sobie w myślach posiuram....

reklama
Atanku psychicznie gorzej niż fizycznie, choc chyba jakies przeziębienie mnie łapie. Lecz się kochana bo Twoje zdrowie to i zdrowie maluszka.

Lauraa patrz, Ciebie tez jakoś przeoczyłąm. Tulę mocno i przekazuję reprymendę dla małża.

Idę spać, dobranoc:****

Dziurko- pewnie, że się zaloguję i zagłosuję (tylko pytałam żeby się upewnić) :-D kto wie, może kiedyś Nasze dzieci będą razem bawić się na tym plac he he ;-)
Eee chyba jednak będziecie… seksa mielim z potencjalnych możliwie dobrych dni w 14, 17 i 18 dc. Biorąc pod uwagę, że testu owu. w ani jeden dzień nie były mocno pozytywne (zawsze druga krecha bledsza), a wyliczeniowa owu. była 16 dc (przy 29 dniowym cyklu) to raczej dupa blada :-( chyba, że jakimś cudem… ale wątpie.

Ael
- no w końcu :-D już myślałam, że będę musiała jechać do Ciebie o osobiście Cię przekonywać :-p
Bidulko kibla w domu nie masz :-p służę swoim, zapraszam do centrum :-D a swoją droga, to faktycznie nic tylko nocnik :-D
A nawiązując, właśnie czytam książkę o lasce w więzieni na Bali i ona też nie ma kibla :-D

Atan –
bardzo ładnie, bierz witaminki żebyś była silna i zdrowa :-Da Ty możesz tak późno pracować?
A ze mną różnie może być, właśnie żaliłam się Dziurce, że chyba nic z tego :-( aczkolwiek za fludiki dziękuję :-* a nóż, widelec pomogą :-D
[FONT=&quot]Syreny to na uczczenie rozpoczęcia powstania warszawskiego :-)[/FONT]

a jakos tamk wyszlo a czemu nie do 21;30 to nie tak dlugo ;-) ale zmykam juz spac wiec dobranoc kochane ;-)

Atan - Chodzi mi czy kobietkom w ciąży wolno pracować do tej godziny :-) bo jest jakaś regulacja z tytułu kodeksu pracy :-)

kolorowych snów kobietki :-D

kochane ja to bylam mistrzem awantur, niestety ale mam bardzo sily charakter i nie dawalam sobie nigdy wejsc na glowe tym bardziej jak bylam przekonana ze mam racje... co dopiero z czasem zrozumialam, ze tez moze byc dobre jak sie czasem ugryze w jezyk i nawet wiedzac ze mam racje po prostu ucisze by nie kontynuowac klotni :) albo rozgryzam go sobie powoli i biore go na swoje sztuczki hi hi :):):)

ps. dziekuje za mile komentarze do moich suwaczkow :pP

Ostatnia edycja:
Kobiety dlaczego tak jest w moim życiu że jak pojawi się cień sznsy i jakaś nadzieja to zostaje ona brutalnie stłumiona przez rzeczywistość czyli @ ?? :(:(:(:(
Teraz to chyba ja odchodze bo juz nie mam siły....:-(

Gosiu tule cie kochana! :* nie poddawaj się... uszy do góry, to przecież nie ostatni wasz cykl. W końcu się uda zobaczysz! Ja czy Donia jesteśmy dobrymi przykładami na to ze cierpliwość popłaca!

Dzięki Fifka.. Wiem że są dziewczyny które starały się i starają dłuzej.. Ale dla mnie te 9 cykli to wydaje się wieczność !! Mam nadzieje że 10 będzie szczęśliwy..

reklama
Ael z tym kibelkiem to faktycznie przesrana sprawa :p , współczuję .... ja nie mogę znieść jak mój siedzi a ja czekam na swoją kolej a co dopiero po sąsiadkach latać... :p

Atan nie wiem czy pominęłam jakiś Twój post ale te tabletki co kupowałaś to na jakieś zapalenie miejsc intymnych?

Dziurko wiem co czujesz ja w tamtym tygodniu chodziłam rozdrażniona . Musisz przeczekać :*

Gocha :*:*:*:*:*:* nie ten to następny cykl , najgorsze co teraz mogłabyś zrobić to poddać się :* Zobacz ile dziewczyn Ci kibicuje :*

Do góry