reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael nie wątpię , że boli <glaszcze> , ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie , zazwyczaj czuje wszystko jak jem czy pije . Czasem aż wstyd w towarzystwie jeść bo słychać ;P
A co z tymi zdjęciami makijażu ?

reklama
Ael nie wątpię , że boli <glaszcze> , ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie , zazwyczaj czuje wszystko jak jem czy pije . Czasem aż wstyd w towarzystwie jeść bo słychać ;P
A co z tymi zdjęciami makijażu ?

Nie będzie bo telefonem robione i słabe, następnym razem ruszę tyłek po lustrzankę. Idę kabla szukać to przynajmniej filmik wam pokażę, bo na razie obiadu nie mogę robić :/

Witam :-) Zabieram się do nadrobienia dzisiejszego ranka i wczorajszego dnia ;-)
Sog świetne nastawienie masz do tego wszystkiego, żebyśmy takie wszystkie miały to będą się fasolki sypać jak z rękawa :-) I dobrze, że jesteś zadowolona z pracy to podstawa.
Fifka to dobrze, że już wszystko wyjaśnione i jest już w porządku i oby nie było już takich sytuacji więcej.
Truskawcia może jednak nie będziemy pocieszać tylko gratulować ;-)
Ael nie no z tym kiblem to mnie po prostu rozwaliłaś hahaha :-D
Gocha tule cię bardzo mocno ;** Nie załamuj się pierwsze dni @ są ciężkie ale poźniej będzie tylko lepiej i wstąpią w ciebie nowe siły na kolejne starania. Głowa do góry będzie wszystko dobrze. No i takie podejście zaczyna mi się podobać i tak dalej trzymaj.!! &&&&&&&&
Zafasolkujęodzaraz witam w naszych skromnych progach mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła.
Magenta witaj z powrotem :-) I bardzo dobrze, że wszystko się dobrze zagoiło teraz tylko mały odpoczynek zajęcie się sobą i facetem i fasolka murowana ;-).
O to ja coś nie doczytałam, że Pok miała bladą kreskę.. :zawstydzona/y:
A ja dziś miałam taką wielką nadzieję na kanie bo były na balkonie takie dwie duuuużeee a tu lipa robaczywe :wściekła/y:.
Olcia jeszcze nic straconego może jednak się udało. Trzymam kciuki &&&&.!
Dziś byłam na małych zakupach z koleżanką i jak kobieta wyda trochę pieniędzy to jaka szczęśliwa później he he :-D A i w czwartek lub piątek będę miała w końcu królika ach tak mi się on marzył od jakiegoś czasu :-).
Ale posta walnęłam aż jestem z siebie dumna :-)

Ostatnia edycja:
Oj przysnęło mi się trochę, proszę filmik, cały, nie obcinałam, więc nie martwcie się jak brzuchem trzęsę Zabawy Wiktora .
Ok 26 sekundy widać jak jedzie mi rączką bądź nóżką nad pępkiem. No i parę kopniaków.

reklama
Oj przysnęło mi się trochę, proszę filmik, cały, nie obcinałam, więc nie martwcie się jak brzuchem trzęsę Zabawy Wiktora .
Ok 26 sekundy widać jak jedzie mi rączką bądź nóżką nad pępkiem. No i parę kopniaków.

Ale się zapatrzyłam :-) .... ale to świetnie widać... wiem, że czasami Cię to zaboli :sorry: no ale takie jest życie kobiety w ciąży...

Do góry