reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A jajco oooo!:-D
Nie no wiem, mówiłyście wszystkie tylko mnie juz naprawde głupio było co trochę do dzina latac jak jakaś nienormalna. Ale poszłam tera do innego jeszcze i sie zastanawiam co z tamtym zrobić bo ta kobitka zupełnie inne podejscie. pomyslę....
Bo ja to juz zaczełam mysleć że zaczynam durnieć i wmawiam sobie ciaże choć nie dopatrywałam się objawów..

reklama
Ja wyglądam jak ostatnie nieszczęście, więc chce darować swój widok innym ludziom, po co mnie to. Jakieś zajęcie zawsze mam, a jak nie to śpię na potęgę bo jeszcze chcę sobie to spanie nadrobić zanim dziecko pojawi się na świecie :-)

Który chcesz cyc?

a jezeli moge wybierac to prosze o wiekszy :-) ogladalam ten filmik z brzusia, sama slodycz to malenstwo twoje, ciotka miliaa kocha juz:-)!

oj :-(<tulasekibuziakdlaCiebie>
tulcie mnie mocno, a przy okazji, niezbyt przyjemnej witamy nowa staraczke:-) to ja trzymam &&&&& zeby szybko sie udalo, z reszta nick mowi sam za siebie:-):-)

Milia przykro mi :( nie tym to nastepnym razem :* trzymam kciukasy

ja dziewczyny tez nie mam dobrych wiesci, boli mnie dzis brzusio i zauwazylam u siebie plamienie, tak jakby brazowe uplawy... wiec pewnie @ w drodze :(((( chociaz powinnam dostac w poniedzialek 8go
ale nie nakrecam sie bo tak jak pisalyscie - ja u siebie tez juz sie dopatruje wszytskiego - i mam apetyt i mialam zgage 2 dni temu, i boli lewy jajnik prawie codziennie albo w brzuchu boli, dzis uplawy :( eh.. :( czemu to takie trudne by zajsc ? :((( nawet wiesiolek bralam zeby miec lepszy sluz :(

dzieki kochana:-) troche mnie to zdziwilo, ze dostalam okres tak szybko, bo 2 dni przed planem, ale moz to i lepiej, ze nie przedluzalo mi sie i nie dawalo do myslenia;-)
a jezeli chodzi o ciebie to ja mocno trzymam &&, zeby sie udalo tym razem!!

Kochane tak poza tym to wam powiem, ze chyba w tym cyklu nie mialam owulki, mimo tego, ze testy wskazywaly 2 kreski (jedna co prawda byla jasniejsza ale byla) to jednak mysle, ze moze ja mam jakies problemy z pekaniem pecherzyka. po okresie musze sie wybrac do gina na badanie i rozmowe, moze on cos zaradzi. bo mnie to tempka jakos nieznacznie sie podnosila, jezeli w ogole, bo generalnie najwyzsza byla 36.6 a tak ogolnie to skoki 36.3 do 36.6...nie wiem co o tym myslec:confused:

Monis no mi w ciąży odpadają te wszystkie ciepłe kąpiele okłady itp :-( Leczę się herbatkami z żurawiny.

Dziurko to dobrze ze jest w porządku! Trzymaj się tam moja droga! Ja mocno trzymam za ciebie kciuki!

Milia możliwe. Najlepiej tak jak mówisz idź do gina i niech zrobi ci monitoring. Będziesz dzięki temu wiedziec co w trawie piszczy. U mnie też test pokazywał 2 kreski a pęcherzyk nie pękał...

Dziewczyny a co z Dotką?

Boże... spróbowałam ogórka kiszonego... po prostu osoba która wymyśliła ogórki kiszone powinna dostać nobla.... jakie to smaczne :-D

Ostatnia edycja:
Fifka...dopiero teraz masz zachcianki i dziwactwa?;-)
a co bralas na pekanie pecherzyka? i ile po tym zaszlas w ciaze?

Ostatnia edycja:
Milia nie dopiero... ale wcześniej męczyły mnie nudności i nie mogłam się nimi tak bardzo cieszyć! A teraz nabieram apetytu (i dobrze bo od początku ciąży 6 kg schudłam...) Edytowałam poprzedni post z notką do ciebie :*

Milia nie dopiero... ale wcześniej męczyły mnie nudności i nie mogłam się nimi tak bardzo cieszyć! A teraz nabieram apetytu (i dobrze bo od początku ciąży 6 kg schudłam...) Edytowałam poprzedni post z notką do ciebie :*

a co bralas na pekanie pecherzyka? i ile po tym zaszlas w ciaze?

Witam i żegnam od razu, bo nie wysiedzę... kręgosłup mnie boli jak cholera, a w ciąży masować nie wolno ;((((

Doczytałam Milia :( ale następny cykl też jest :)

moze na kregoslupo kup sobie takie plastry rozgrzewajace np ketanol takie produkuje, mnie pomagaly kiedys, tylko nie wiem czy to w ciazy mozna stosowac...
wiem, ze jest kolejny cykl i juz jestem spokojniejsza, bo przeciez rzadko kiedy nawet zdrowej osobie udaje sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu a ja przeciez endometrialna jestem:-(
ale...
BEDZIE DOBRZE !! :-)

Sil!! Czemu masować nie można? Wczoraj mnie mój masował bo kręgosłup mnie bolał...

Milia ja brałam Clo i dupka. Wcześniej samą luteinę ale gin podejrzewał że blokuję sobie nią owulację i zmienił mi n dupka. Brałam te leki dwa cykle i nic później gin stwierdził, żeby ostawić CLO na pół roku i zobaczyć czy się poprawi. W pierwszym cyklu po odstawieniu ZASZŁAM! Czyli możliwe że leki coś mi naprawiły w cyklach. Albo po prostu wyluzowałam bo w tym czasie miałam przerwać starania, więc ciężko stwierdzić co pomogło.

Ostatnia edycja:
reklama
witaM
NARESZCIE W DOMKU POTEM JESZCZE Z TESCIOWA GADALAM DZISIAJ KAZDY CHCIAL ZE MNA GADAC :-O prace przezylam kupilam buty lasockiego mam nadzieje ze zeskorki beda wygodsne do pracy takie polbuty na rzepa z wywietrznikami jak adidaski :-) 129zl w ccc
musze jeszcze pazorki zrobic ale wiecie co ja grubsa jesrtem ,mam dola dzisiaj ... wedle miesiaczki dzis 12tyd sie zaczyna a ja mam duzy brzuch choc 3 kg schudlam od cisazy ahh chcecide zdjecie spaslaka ??
dziurka to dobrze ze bylas u ginka :-)
a dziewczyny wspolczuje @ mam nasdzieje ze szybko sobie pojdzie :-)a kysz, aby ten nowy cykl byl owocny przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry