reklama
Aaaa udało się!!!!! Program mi się ze 4 razy zawieszał.....
Atanku bujaczek super
Prooooszę :-)
Zobacz załącznik 378217Zobacz załącznik 378218Zobacz załącznik 378219Zobacz załącznik 378220
Atanku bujaczek super

Prooooszę :-)
Zobacz załącznik 378217Zobacz załącznik 378218Zobacz załącznik 378219Zobacz załącznik 378220
suuuuuuuuuuuuuuuuuper zdjecia nawet tatus sie zalapał :-) a strasznie mi sie te serduszko podoba z raczek :-) slicznie po prostu ciążowy brzusio :-) bede miec podobny :-) moze w pazdzierniku :-)
No w październiku ja będę rodzić a Ty będziesz paradować z takim brzuszkiem jak ja teraz

ael ktory pazdziernik??
Ewakuacji małego? Pi razy drzwi 26 października. Może być wcześniej.
Truskawcia
Fanka BB :)
No i już wiem, że z temp. miałam rację :-( właśnie dostałam @ a myślałam, że może jednak. Ehhh… szkoda, że nie można zaprogramować myśli na to co się chce, i jak tu zluzować…? Przeraża mnie to czekanie i strasznie dołuje. Wybaczcie ten nastrój, ale czuję się zrezygnowana (jak to co miesiąc… przynajmniej raz na miesiąc) :-( potrzebuję jedno wieczornej „żałoby” :-( Coś nie mam szczęścia do tych bocianów :-(
Klari- możesz mnie wykreślić z testowania :-(
Klari- możesz mnie wykreślić z testowania :-(
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
truskawcia ktory cyc ?? ( )( )?? głaszcze :* i na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&
Podziel się: