reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję, a papiery zaczynacie już? Bo jak nie ma planu zagospodarowania przestrzennego, jak u nas, to się czeka nawet 2 lata.. przynajmniej my tyle czekaliśmy. Uspokój koleżankę, ja plamiłam tez chyba z miesiąc i jest ok :)

Dagne, dawaj przepis :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zafasolkuję, a papiery zaczynacie już? Bo jak nie ma planu zagospodarowania przestrzennego, jak u nas, to się czeka nawet 2 lata.. przynajmniej my tyle czekaliśmy. Uspokój koleżankę, ja plamiłam tez chyba z miesiąc i jest ok :)
Mam nadzieję, ze będzie ok :)
Planu miejscowego nie mamy, ale wiesz ja wydaje decyzje o warunkach zabudowy :) więc sobie to szybko załatwię :) U nas papiery to jest maks 6 miesięcy :) Pod koniec przyszłego roku zacznę za tym chodzić :)

Sil, jak lubisz coś baaardzo słodkiego to ten jest wyśmienity :) pierw z moich zabrudzonych notatek muszę przepisać na worda, bo już mi raz zginął przepis ;p
Kto będzie chciał wyślę potem na priva :) na razie jem śniadanko i leżę jak długa po wczorajszych zakupach (zauważyłam, że męczy mnie coraz bardziej chodzenie)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Tyle wczoraj naskrobałyście , ale przeczytałam wszystko ! :p

Pok udanej podróży poślubnej :)

Atanku ja też słyszałam ,że w ciąży tipsów nie można robić ;p a to że ktoś bierze dużo $$ za zrobienie pazurków nie znaczy że się na tym zna :p to taka moja sugestia żeby trochę z dystansem do tego podchodzić.

Milia trzymam kciukasy za następny cykl &&& :*

Mijenka jak tam idzie na szkoleniu ? dajesz rade ? Jak uda mi się znaleźć zdjęcia z pokazu fryzjerskiego to Ci pokaże co dziewczyna jedna odwaliła mi i koleżanką na głowach :p

Ael brzusio śliczny :) gratulacje z III trymestru :)oby był mniej mdlący :p:*

sog dziwisz się że organizm sam się oczyścił ?:p Myślę , że duże znaczenie miało Twoje podejście do tej trudnej sytuacji :)Jesteś dzielna i nie załamałaś się :) Organizm też inaczej przez to funkcjonuje :) Kiedy możecie zacząć dalsze staranka ?

A ja się muszę Wam wypłakać ;( U rodziców jest bernardynka ma dopiero 3 lata i ma ropomacicze :( bardzo chciałabym jej pomóc ale najzwyczajniej w świecie mnie na to nie stać ;/ sama operacja kosztuje 500 zł a gdzie do tego jeszcze dojdzie późniejsze leczenie :( obdzwoniłam już chyba wszystkie możliwe przychodnie i wszędzie to samo :/ najgorsze jest jeszcze to że na forach wypowiadają się ludzie i weterynarze to takie cwaniaki że najpierw mówią cene że niby wszystko 500-600 zł(operacja + leczenie ) a na sam koniec wychodzi że wszystkie koszty wynoszą ponad 1300 zł;/ . Żeby było mało suczka może się nie wybudzić ze śpiączki i mogą być powikłania :( Nie chce jej usypiać ..... ;(

Olcia skad jestes?
Wez wyszukaj w poblizu jakiejs fundacji :-) pro zwierzęcej, albo napisz na forum dla bernardynow.. może Ci pomogą :-)

Ja nie raz zwracalam się do fanów shih, zbieramy na "skarpetę kudłaczy" gdzie pieniadze te są przeznaczone wlasnie na sterylki/ kastracje i transport do nowego domu..

Olcia strasznie mi przykro... A do jakiejś fundacji nie możesz się zgłosić? Może dadzą pieniążki choć na początek, zawsze potem łatwiej uzbierać...

Zafasolkuję, to masz super sprawę :) My właśnie na WZtkę tyle czekaliśmy, ale się doczekaliśmy i teraz niech się mury pną do góry ;) tzn w tym roku fundamenty :)

Magda, spokojnie deszcz nie straszny, a po kałużach nie możecie poskakać?

U mnie słońce, zaraz idę na pole, tylko wypiję herbatkę, zjem drugie śniadanie, czyli dupka i magnez i już mnie nie ma... A wczoraj nie wiem co zrobiłam, ale mam łokcie jakby poparzone... Masakra. Sudocremem się smaruję, może pomoże... Bo nigdzie się nie poparzyłam, może odgniotłam, ale boli jak na oparzenie. Ale co zrobiłam? Nie mam bladego pojęcia, wyskoczyło po kąpieli, a wygląda jak odgniecenie po leżaku... Nic to :)

Dagne, ja ostatnio wszystko co słodkieeeeeee

Witam wszystkie :-).
Pok no wreszcie się pojawiłaś i dałaś znak życia bo tu dziewczyny już wariowały, że tak długo cię nie ma ;-). I również życzę udanej i owocnej podróży poślubnej i się ta teraz nie stresuj. :-)
Milia trzymam kciuki za kolejny cykl starań :happy:
Olcia kurcze ale psinky szkoda :-( dziewczyny dobrze radzą popytaj na forach o jakiejś fundacji może ktoś ci pomoże.
A ja mam nadzieję, że dziś już będzie ten mój królik przywieziony bo się nie mogę doczekać :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry