reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Was serdecznie :D

Starałam sie cos tam doczytac ale napewno nie udalo mi si enadrobic wsyztskiego..

Pok leń sie i odpoczywaj :) a pozniej wracaj do nas z pozytywna energia !!

Ael biedna ty nasza :(

Truskawica kochana moja :** Ten cykl nalezy juz do nas zobaczysz :*

a ja 9.08 mam wizyte u dżina :D Zobaczymy co mi powie :) Najbardziej martwia mnie te moje @ bo z kazdym miesiacem coraz bardziej bolesne ;(((

reklama
Neciuszka witam serdecznie :-) Co do suwaczków na górze na tym różowym pasku masz opcje --> edytuj profil i później po lewej stronie edytuj sygnaturę i tam wklejasz link

Ostatnia edycja:
ja niby mam, ale moje laski już zaciążone w 3 i 4 miesiącu i niec hce im truć za bardzo, więc trochę na forum, trochę u lachonów i jakoś tak lepiej. A patrząc na forum wiem, ze nie jestem sama. Zresztą po ostatnim zawodzie moje podejście zmieniło się o jakieś 120 stopni i teraz tak nie przezywam

Ja mieszkam tutaj dopiero dwa lata i nawet w sumie nie ma z kim się zaprzyjaźnić albo stare dziadki ;) albo kilka lasek które są sporo starsze i w dodatku są rodziną. Przyjaciółka w Holandii, zresztą jej daleko do tego tematu ;) jak narazie widoków na faceta u niej brak nawet.

Dopiero zaczynamy nasze starania i pewnie będzie się rodzić wiele pytań ;)

zafasolkujęodzaraz
my nie czekaliśmy ;) ale widzę, że co lekarz to inne podejście również w tej sprawie

Neciuszka a to skąd jesteś.? Jeśli można wiedzieć.
Ja już jestem około 10 miesięcy po odstawieniu tabletek anty a 8 miesiąc od kiedy się zaczęliśmy starać.

Neciuszka miło powitać w naszym gronie :)Możesz tu szukać wsparcia cennych porad i wiele wiele innych :) Mam nadzieję że długo nie będziesz musiała czekać na maleństwo :)

Ja niestety spaghetti nie mogę robić ani ze świeżych pomidorów ani ze słoika :p Mój nie cierpi pomidorów a dla siebie samej najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. zawsze wolę gotować dla kogoś a sama niewiele jem :D tzn jem ...podjadam podczas gotowania :D

Ja niestety spaghetti nie mogę robić ani ze świeżych pomidorów ani ze słoika :p Mój nie cierpi pomidorów a dla siebie samej najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. zawsze wolę gotować dla kogoś a sama niewiele jem :D tzn jem ...podjadam podczas gotowania :D
a to mój Małż wręcz przeciwnie, pomidory w każdej postaci :-) soki pomidorowe to stały element mojej spiżarenki

Klari jestem z okolic Kielc, wcześniej mieszkałam we Włoszczowie ;) tej od peronu ;) i ogólnie tutaj jest super ale czasem doskwiera mi brak odpowiedniego towarzystwa na miejscu ale trudno :)

zafasolkujęodzaraz mam nadzieję że teraz się uda :) trzymam kciuki

Ooollcciiaaa jestem pewna że wasze wsparcie i rady się przydadzą, i czas szybciej płynie :)

Tak się zastanawiam kiedy powinnam test zrobić, okres wypada mi na 17.08

reklama
A ja uwielbiam pomidory z cebulką mmm.. jeszcze jak tak poleżą w miseczce razem i tak nasiąkną sobą to niebo w gębie.. :-D
Neciuszka najwcześniej to w dzień spodziewanej @ nie wcześniej.

Ostatnia edycja:
Do góry