reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne pochwalę na pewno! :-D Zaraz kawusie zbożową zrobię i spróbuje :tak:

A sukienkę na jutro mam taką: Zobacz załącznik 378626 Tyle że moja jest czerwona a ten pas jasny jest biały. I nie ma tych kwiatów tylko wzory wyszywane z koralików. (po prostu ładniejsza od tej, ale ten sam wzór.) Teraz była u krawcowej bo w cyckach za luźna była :-D Ja noszę rozmiar 38 ale przez brzuszek ciążowy musiałam kupić 40...

Madziu ja nie dawałam zdjęcia brzuszka :sorry: Nikt nie chciał to nie robiłam :-(

Boshe ależ ci zazdroszczę , ja na co dzień noszę 40 :( chodzilam na fitness silownie diety cuda wianki i ubylo mi ze 3 kg, w koncu moj gin stwierdzil zebym dala sobie spokoj z dietami szczególnie jak chcemy dzidzię

reklama
eee to ja szczupak jestem :-) taka kruszynka :-p max 36 czasem w 34 wejdę :-)
tylko brzuszek mam wystający ;-) ale może wkońcu się wezmę za siebie :-) muszę M. namówić na wii fot :-D zajefajna sprawa :-p i ile zabawy przy tym ;-)

Witam nowe staraczki ;-) fasolkujcie szybko :-) bo tu limit przyjęć nowych jest ;-) na Wasze miejsce już kolejne staraczki czekają :-D

Neciuszka a jak coś jest gumowane to noszę 36 :-D Bo cycki mam wielkie i czasem w nierozciągane bluzki się nie mieszczą ;-) a teraz w ciąży w ogóle chudzina jestem...

Zafasolkuje co znaczy te noooo? :-D aż się boje...

Madziu wstawię brzuszek. Ale muszę się najpierw ubrać bo w pidźamie robić nie będe :zawstydzona/y:

eee to ja szczupak jestem :-) taka kruszynka :-p max 36 czasem w 34 wejdę :-)
tylko brzuszek mam wystający ;-) ale może wkońcu się wezmę za siebie :-) muszę M. namówić na wii fot :-D zajefajna sprawa :-p i ile zabawy przy tym ;-)

Witam nowe staraczki ;-) fasolkujcie szybko :-) bo tu limit przyjęć nowych jest ;-) na Wasze miejsce już kolejne staraczki czekają :-D

Ileż ja bym dała żeby 38 nosić ;) a co do nowych staraczek i fasolkowania no staramy się bardzo, będę się testować koło 18.08 :)

Fifka, przepiękna ta sukienka :)

Atan, Fifka dobrze mówi, tylko mało ;) bo ze względu na zmianę umowy wezmą Ci obliczą średnią z 12 miesięcy przed powstaniem niezdolności do pracy, czyli zaliczy Ci się też te 750... To podzielą i oczywiście netto Ci się dostanie. Czyli od zwolnienia 12 miesięcy wste4cz średnia.

Dziś znowu wyjazdowo... Muszę jechać zapłacić za przyłącz wody i otworzyć skrzynkę elektrykom, żeby prąd podpięli... Ech...

Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
IMG_5281.JPG a to mój króliczek :-)

reklama
Do góry