reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fajna spódnica :) i jaka niedroga :)

Właśnie dlatego kupiłam :)

jak dla mnie to przegięcie pały ;-)ale niektórzy mają potrzebę wielkiej familijiiiii

o matko piękna, cudowny ołóweczek :)
jak ja wreszcie będę miała brzusia to mam zamiar się zaje.biści ubierać, pod warunkiem, że nie spędzę 9 miesięcy w łóżku z zakazem poruszania się

Ale na emeryturkę ktoś będzie miał zarobić. Ale 6 to naprawdę dużo, dla mnie 3 to sporo... Kurcze, wyobrażacie sobie auto z takimi dzieciakami? My na dwa foteliki już planujemy kupić jakieś berlingo czy coś...

No ja właśnie wychodzę z załozenia kobieta w ciąży też jest piękna :)

Ale ON nie uznaje żadnych metod zapobiegania, a ONA cóż...
phyyyy jak nie uznaje to jego problem, a że ona się daje tak wrabiać podziwiam takie kobiety. Ja to bym chyba strzała w pape i zaraz by oprzytomniał, albo zabezpieczanie albo wara od myszki. A niech tylko zdradzi z inną to bym z torbami puściła. WRRRRRRRRRR ale mnie wkurw dopadł i feminizm się obudził

Ja oglądając tą spodnice zastanawialam się gdzie jest miejsce na pupę a gdzie na brzuch :-) no i oczywiście na pierwszy rzut oka włożyłabym ją tył na przód :-p ( taaaak jestem zachwycona brzoskwiniowymi tyłkami :-p)

Ael, Ty franiu mała :-) to ja przyjadę po porodzie :-p

phyyyy jak nie uznaje to jego problem, a że ona się daje tak wrabiać podziwiam takie kobiety. Ja to bym chyba strzała w pape i zaraz by oprzytomniał, albo zabezpieczanie albo wara od myszki. A niech tylko zdradzi z inną to bym z torbami puściła. WRRRRRRRRRR ale mnie wkurw dopadł i feminizm się obudził

Ona powinna uznać w końcu, tyle dziecków ma 39 lat najwyższa pora już zakończyć podwyższanie stopy przyrostu naturalnego ale oni chyba dopóki ona będzie płodna to będą jak te króliki :/

Mam taki sam plan, będąc w ciąży ubierać się cudnie :) jedynie co to odstraszają mnie te staniki które widzę dla ciężarnych i karmiących
trudno trzeba przeżyć i tak staniora na ulicy nie pokazujesz :-)
a kiecuszki można mieć teraz boskie, łaszki wszelakie są na allegro i za w miarę przyzwoitą kasę ;-)
a wiadomo, ze ciuch się kupuje nie na lata, tylko na kilka miechów
mnie tylko troszkę zima przeraża bo by trzeba było w spodniach śmigać, a ja nienawidzę portek

reklama
trudno trzeba przeżyć i tak staniora na ulicy nie pokazujesz :-)
a kiecuszki można mieć teraz boskie, łaszki wszelakie są na allegro i za w miarę przyzwoitą kasę ;-)
a wiadomo, ze ciuch się kupuje nie na lata, tylko na kilka miechów
mnie tylko troszkę zima przeraża bo by trzeba było w spodniach śmigać, a ja nienawidzę portek

To ja odwrotnie wolę spodnie :) a masz rację jakoś stanior przeżyję ;) a te ubranka na allegro są naprawdę fajne i ceny spoko, ciekawa jestem jaki są ceny u mnie na giełdzie takich ciuszków

Do góry