reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

TO niesprawiedliwe, że niektórzy mogą i tak głupio korzystają. Bo co oni dadzą tym dzieciakom? Owszem, miłość... I przekonanie, że kobeita ma rozkładać nogi...

Staniki na razie noszę zwykłe, potem się zobaczy.. A spodnie u mnie na Tandecie są po 130 zł :szok:

reklama
tak sobie czasami mysle, ze juz wolalabym byc tak plodna jak czarnoziem, a nie czekac i czekac. ganianie po ginach, recepty, tony lekarstw:wściekła/y:

Myszeńko kochana napewno <przytul> zobaczysz tobie też się uda, my dopiero zaczęliśmy starania i nie wiem jak to u nas będzie dawniej miałam sporo problemów z tymi sprawami.

a ja w tych, rozmiar pierwszy z brzegu wzięłam
-30% Ciążowa sukienka gorsetowa NA WESELE 42 44 (1745958908) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA DRAPOWANA........L.... KIARA (1740602402) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA........S.... KIARA (1751992215) - Aukcje internetowe Allegro

TO niesprawiedliwe, że niektórzy mogą i tak głupio korzystają. Bo co oni dadzą tym dzieciakom? Owszem, miłość... I przekonanie, że kobeita ma rozkładać nogi...
ja często wspominam, że na jedno dziecko mnie stać a o drugim pomyślimy i czasem na mnie dziwnie patrzą i mówią, ze jestem materialistką
a moim zdaniem g. prawda wcale nie jestem, ale ja się cieszę że byłyśmy 2 i rodziców było stać nas wykształcić, posłać na naukę języków i zajęcia dodatkowe i ja tez bym nie chciał dziecku takich rzeczy odmawiać

Ostatnia edycja:
Śliczne te sukienki...
Znikam do Gminy naszej docelowej, potem na działke... Ech,...

Zafasolkuję z drugim łatwiej, bo już masz te grube rzeczy i ciuszki też :) Ale z nauką gorzej, to fakt :)

-30% Ciążowa sukienka gorsetowa NA WESELE 42 44 (1745958908) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKA CIĄŻOWA DRAPOWANA........L.... KIARA (1740602402) - Aukcje internetowe Allegro

ja często wspominam, że na jedno dziecko mnie stać a o drugim pomyślimy i czasem na mnie dziwnie patrzą i mówią, ze jestem materialistką
a moim zdaniem g. prawda wcale nie jestem, ale ja się cieszę że byłyśmy 2 i rodziców było stać nas wykształcić, posłać na naukę języków i zajęcia dodatkowe i ja tez bym nie chciał dziecku takich rzeczy odmawiać

Te dwie ostatnie są cudowne :-) aż chce się w ciąży być :-)

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Że tak kolokwialnie powiem narobić dzieci to nie sztuka, trzeba je jeszcze wychować i zapewnić im jakąś przyszłość. Ja mam tylko brata, zresztą młodszego aż o 8 lat i moi rodzice myśleli podobnie.

a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)

Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :-) i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :-)

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Że tak kolokwialnie powiem narobić dzieci to nie sztuka, trzeba je jeszcze wychować i zapewnić im jakąś przyszłość. Ja mam tylko brata, zresztą młodszego aż o 8 lat i moi rodzice myśleli podobnie.
Ja mam tylko albo aż siostrę moją ukochaną - az mi się łza zakręciła pisząc siostra. Jestem rodzicom wdzięczna za wszystko co od nich otrzymałam i za to że zawsze mogę na nich liczyć. Ajjjj prawie się rozkleiłam :-)
a ja mam pytanie do zaciążonych ;-)

Macie ochote na coś do jedznia na co nigdy nie zwróciłybyście uwagii nie będąc w ciąży :biggrin2: i nie mam na myśli kombinacji śledzie+lody :biggrin2:
Ja dzisiaj obserwowałam koleżankę, króra zjadła surówke z kiszonej kapusty (chyba z kilogram ;-)) do tej pory kapusty raczej nie jadła, a już na bank nie w pracy, po czym wymieniła naczynia i zagryzła to plackiem z bitą śmietaną - sam widok mnie zemdlił

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam tylko albo aż siostrę moją ukochaną - az mi się łza zakręciła pisząc siostra. Jestem rodzicom wdzięczna za wszystko co od nich otrzymałam i za to że zawsze mogę na nich liczyć. Ajjjj prawie się rozkleiłam :-)
Teraz kiedy mój brat jest już pełnoletni jakoś super nam się rozmawia mimo takiej różnicy. Ach ja mam moich rodziców od święta przy sobie ale i tak zawsze można liczyć na nich mimo odległości. Nie rozklejaj się bo ja też zaraz zacznę :-)

Do góry