reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny:-) Bardzo dawno mnie nie było na forum. Mam pytanie czy któraś z was miała pdwyższoną prolaktynę po MCP?
Czy przez to mogą byc problemy z zajściem w ciąże?

reklama
Jestem..... Co za dzień.... Prawie się popłakałam przy elektrykach, bo oni nie zrobią... Jeszcze się przypałętał sąsiad i zaczął z nimi na mnie najeżdżać, że kto to widział taką poj....ną skrzynkę, tak spierd.... ną robotę i co za ch... to montował i inne takie.... Panowie elektrycy przynajmniej nie klęli... Telefon od męża załatwił sprawę, ale co się udenerwowałam to moje... ech.. W gminie tez mi kasy przyjąć nie chcieli, a ja po to pojechałam 25 km :( ale w końcu przyjęła, jak zobaczyła, że to od nas, bo wczoraj już było generalnie ostro w gminie, bo nam nie chcieli pieczątki przybić :(

Jestem..... Co za dzień.... Prawie się popłakałam przy elektrykach, bo oni nie zrobią... Jeszcze się przypałętał sąsiad i zaczął z nimi na mnie najeżdżać, że kto to widział taką poj....ną skrzynkę, tak spierd.... ną robotę i co za ch... to montował i inne takie.... Panowie elektrycy przynajmniej nie klęli... Telefon od męża załatwił sprawę, ale co się udenerwowałam to moje... ech.. W gminie tez mi kasy przyjąć nie chcieli, a ja po to pojechałam 25 km :( ale w końcu przyjęła, jak zobaczyła, że to od nas, bo wczoraj już było generalnie ostro w gminie, bo nam nie chcieli pieczątki przybić :(

ojoj biedactwo <głaszcze>:-*

No dobra już jestem i mam nadzieję, że już nigdzie się nie będę wybierać ;-)
Sil biedactwo nasze ;*** <tuli> współczuję takiego dnia.

reklama
Do góry