reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pychota :-D a jakie przyprawy do tego? sobie pozwolę i może wykorzystam Twój przepis na niedzielny obiad:-D

Czosnek, delitkat do mięs, zioła prowansalskie, papryka, trochę soli, pieprzu :) wszystko wrzuciłam do jednej blaszki to przeszło tymi aromatami nawzajem. Objadłam się jak nie wiem właśnie :) do tego zrobiliśmy sobie sos czosnkowy.

Ale się zmordowałam, ale wszystko posprzątane, tylko prasowanie zostało.

Oooo..widzę, że tu o niedzielnych obiadach już temat. Ja już pół niedzielnego obiadu mam przygotowane, czeka do jutra w lodowce.

Ale się zmordowałam, ale wszystko posprzątane, tylko prasowanie zostało.

Oooo..widzę, że tu o niedzielnych obiadach już temat. Ja już pół niedzielnego obiadu mam przygotowane, czeka do jutra w lodowce.

Ja dziś narobiłam tyle że w sumie na jutro i będzie ;) za to ciasto się nie uchowa bo już pół nie ma po testach mojego męża ;)

Chyba mi hormony głupieją nieco bo wstałam rano i mnie nieco na twarzy wysypało :(

A ja z racji tego, iż małż dziś w pracy i nie ma za bardzo kto jeśc obiadu to się ograniczyłam do kanapek. I zapomniałąm, że jeszcze dziś muszę zrobić modrą kapustę, żeby do jutra się przegryzła elegancko.

Neciuszka a jaką tą tarte robiłaś? Może bym sie wprosiła....:-)
Hormony z racji PMS?

A ja z racji tego, iż małż dziś w pracy i nie ma za bardzo kto jeśc obiadu to się ograniczyłam do kanapek. I zapomniałąm, że jeszcze dziś muszę zrobić modrą kapustę, żeby do jutra się przegryzła elegancko.

Neciuszka a jaką tą tarte robiłaś? Może bym sie wprosiła....:-)
Hormony z racji PMS?

A zwykła na francuskim cieście z jabłkami, a za tydzień zrobię tą od ciebie bo nie miałam masła i cytryny tak to jest jak poganiają na zakupach ;) zapraszam póki jest co zjeść :) a hormony to nie mam pojęcia, możliwe, że PMS @ wypada mi na 17tego

Neciuszka to który Ty dziś masz dzień cyklu? Bo wiadomo..może to implantacja i Ci oraganizm szaleje..Broń Boże kochana Cię nie nakręcam ale wiesz jak jest...

No a za mnie moje drogie kobity trzymać kciuki, póki co nie za staranka(choć za to oczywiście też) ale za CLO, bo od jutra zaczynam znowu brać a ja mam straszne jazdy po nim

hihi ja mam niedzielny obiad z glowy tata ugotuje hihi a ja sobie odpoczywam:p wywalilo mnie z neta:(
Mijenka hehe nie chciala bys miec u mnie praktyk hehe:p bo mimo ze jestem mila to i wymagajaca hehe i marudna jak trzeba no ale pewnie z praktyk bys 5 miala hehe po znajomosci:)

reklama
Jakoś 18 dzień, 3 dni temu miałam owu. Ogólnie wczoraj wieczorem miałam jakieś maleńkie plamienie dosłownie kropelkę jakąś, dziś jak wstałam to mi się w głowie zakręciło i przeszło po jakiejś godzinie potem wszystko było ok no i mnie wysypało nieco na twarzy. Nigdy jeszcze mój organizm nie miał takich jazd. Ogólnie czuję się nieco zagubiona bo jeszcze nigdy tak nie miałam i nie bardzo wiem co się dzieje ze mną teraz ;)

Do góry