Truskawcia
Fanka BB :)
Hej Laseczki :-) ja tylko wpadłam się odmeldować, że @ przylazła
i się rozkręca na całego
cóż smutno…
pewnie to jeszcze nie mój czas eehhh...Zobacz załącznik 387163

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ael: jadłam rano 2 kanapki, potem rosołek, kisielek i jabłko, i właśnie po jabłku mnie zemdliło i jakby ssało w środku, a w domu zjadłam ryż z rybą i wycierpiałm sie do nocy, już asekuracyjnie wolę jeść suche ziemniaki lub suchy makaron lub z serem bo jeszcze to mi wchodzi
A ja właśnie dostałam telefon że po weekendzie przyjedzie do nas nowy lokator!!!Ale się cieszę!!
Zobacz załącznik 387161
Jedzie do nas z Czech Gekon orzesiony! Aaaaaj on jest taki brzydki ze aż piękny!!
nie no ja o tym wiem, nawet mi do głowy nie przyszło, ze ktoś ją złapał i zamknął w terrarium:-)Zafasolkuję, ale to są jaszczurki od hodowców i urodzone wychowane w niewoli. One nie wiedzą co to wolność... nie znają innego życia i dlatego jest im dobrze. To tak samo z papugami czy chomikami... psami, kotami itp. Maleństwo jedzie aż z Pragi bo ja również nie jestem za wyłapywaniem zwierząt z naturalnego środowiska.
Nie są za często tak co drugi miesiąc mnie łapią, ale jak już są to coś okropnego i potrafią tydzień trwać, ale nie będę się rozczulała narazie mi ustąpiło, ale już wiem, że wieczorem powtórka z rozrywkiZafasolkuję skoro nie ma ich zbyt często to znaczy, że nie są to takie straszne bóle migrenowe.