reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Laseczki :-) ja tylko wpadłam się odmeldować, że @ przylazła:wściekła/y: i się rozkręca na całego warczy.GIF cóż smutno… :hmm: pewnie to jeszcze nie mój czas eehhh...Zobacz załącznik 387163wzdycha.gif

reklama
Ael: jadłam rano 2 kanapki, potem rosołek, kisielek i jabłko, i właśnie po jabłku mnie zemdliło i jakby ssało w środku, a w domu zjadłam ryż z rybą i wycierpiałm sie do nocy, już asekuracyjnie wolę jeść suche ziemniaki lub suchy makaron lub z serem bo jeszcze to mi wchodzi

Aaa czyli Cię po jabłku ssało. To teraz wszystko wiem. Na razie z jabłek zrezygnuj, przerzuć się na inne owoce. Gdy po zjedzeniu jabłka masz wrażenie ssania, albo bólu brzucha, to najprawdopodobniej jelito Ci strajkuje, że jabłek nie potrzebuje. Jest to jednak chwilowy stan także, za jakiś np miesiąc możesz spokojnie do jabłek wrócić.

A ja właśnie dostałam telefon że po weekendzie przyjedzie do nas nowy lokator!!! :-D Ale się cieszę!!

Zobacz załącznik 387161

Jedzie do nas z Czech Gekon orzesiony! Aaaaaj on jest taki brzydki ze aż piękny!!

Ale cuuuudo! Może kiedyś w przyszłości my sobie sprawimy kameleona :-D

Dagne a teraz to chyba Cię kopnę w dupę, a co mieliby Cię nie przyjąć do szpitala? Haaa!?!?!?! Masz cholerne prawo by pojechać na izbę powiedzieć co Ci dolega i w razie w domagać się opieki medycznej. Kobito! W ciąży jesteś! Nie ma co!

Tak z innej beczki. Leżę sobie z moim co się świeżo obudził i nagle domofon, otwieram, bo pewnie jakaś paczka, no przyszła paczka z proszkami i płynami do płukania do rzeczy małego, dostałam małą buteleczkę płynu gratis do jednego proszku :-)
No to w pokoju otwieram na spokojnie, wytargałam zapełniacz oglądam i słyszę znowu pukanie do drzwi, no nic lecę a tam znowu inny gościu z przesyłką. Tak patrzę na tą kopertę i się zastanawiam co to może być. Otwieram a to moja wypraweczka w kolorze niebieskim dla małego. Zrobię zdjęcia to wam pokażę. Będzie miał Wikuś ładny komplecik wyjściowy ze szpitala :-D

Truskawciu cyca chcesz? Co się martwisz kobito, jest nowy cykl nowe perspektywy, a Ty masz taki w sobie optymizm, że o tej wrednej @ szybko zapomnisz :*

ael: oo dzieki za wyjaśnienie mego stanu jelitek :)) tzn. one ci dziekują :-)
i dawaj te fotki !!!!!!!!!!!!!

truskawciu::przykro mi z powodu okropnego @ oby szybko poszła i zrobiła miejsce owulacji i wtedy noa nadzieja, <tule >

Buuuuzi Truskawcia :* nie złość, się będzie dobrze zobaczysz!! Fasolka przyjdzie jak najmniej bedziesz sie jej spodziewać!!

Sil ja z moim mężem mamy fioła na ponkcie zwierząt i gdybym tylko miała na to kasę miałabym ich o wiele wiele więcej! Już od dłuższego czasu marzyłam o jaszczurce ale jakoś nie było okazji.

Zafasolkuję, ale to są jaszczurki od hodowców i urodzone wychowane w niewoli. One nie wiedzą co to wolność... nie znają innego życia i dlatego jest im dobrze. To tak samo z papugami czy chomikami... psami, kotami itp. Maleństwo jedzie aż z Pragi bo ja również nie jestem za wyłapywaniem zwierząt z naturalnego środowiska.

OOoo Ael ja też bym kameleona chciała! Ale z tym gekonem to jest tak fajnie ze on praktycznie niczego nie potrzebuję. Żyje w temperaturze pokojowej, przy optymalnej wilgotności. I jest zupełnie bez problemowy i tani w utrzymaniu. A kameleon to jaszczurka tropikalna... więc i sporo prądy grzanie pochłania... My chcieliśmy coś taniego w utrzymaniu. (przynajmniej na razie :-))

Ostatnia edycja:
lamia: bo ja mieszkam w wielkim w tej chwili trzypokoleniowym domu to i spiżarnia jest na dole :) czasem wolałabym mieszkać w takim malutkim mieszkanku bo tutaj nic się długo nie ukryje, już mnie atakowały czemu byłam wczoraj u lekarza co się stało i takie tam :)

Ael: no to koniecznie czekam na fotki wyprawki poślinię się troszki :) a moje zamówienie idzie już 4 dni ponad i nie doszło :/

Truskawciu @ sobie pójdzie niedobra zła, seksić się będziesz znów :) a nóż się uda :) ael pewnie ma ładniejszego cyca ale w razie co ja swojego również oferuję :)

Ostatnia edycja:
Czekam na męża, jest w drodze, powinien być za jakieś 20-30 minut. Pojedziemy do szpitala, tylko nie wiem którego... Boli mnie przy chodzeniu i jak próbuję się wyprostować. Chyba więzadła, ale ręki sobie nie dam odciąć... brzuszek na dole mam twardy, oby z Niunią wszystko dobrze było. Będę dawać znać, bo mam neta w telefonio, w razie jakby nie było w szpitalu (mam nadzieję, że to nic i mnie tylko zbadają...).

Truskawcia, oj nie przejmuj się, nie tym to innym razem ale na pewno się uda.

Ael może powinnam napisać "leczyć" ale skuteczność jest 90%, te bóle, które zostają to już na zwykły ból a raczej ćmienie. Zafasolkuję skoro nie ma ich zbyt często to znaczy, że nie są to takie straszne bóle migrenowe.

Dagne, nie wiem czy dobrze doczytałam ale jeśli coś się dzieje to się szybko konsultuj a potem pisz co i jak, ja trzymam &&& żeby było ok.

Fifka...a żółwia nie chcesz, drania jednego?

Lamia może ja przesadzam ale za te 3 kg niesione przez iebie to kopa bym Ci zasadziła. Ponoć na początku lepiej przesadzić z ostrożnością niż próbować ile się może.

dagne jedź sprawdź i dawaj znać co i jak, mąż kochany pracę rzucił i jedzie niczym rycerz na białym koniu :) w sumie to koniach mechanicznych w dodatku koloru bliżej mi nie znanego :)

A tak w ogóle Ael, Fifka, Zafasolkuję dzięki za pomoc w orientacji ale przyczyna była taka, że przy instalowaniu sterowników panel kontrolny siadl. Ale jest ok. Jeszcze raz dzięki:****

reklama
Zafasolkuję, ale to są jaszczurki od hodowców i urodzone wychowane w niewoli. One nie wiedzą co to wolność... nie znają innego życia i dlatego jest im dobrze. To tak samo z papugami czy chomikami... psami, kotami itp. Maleństwo jedzie aż z Pragi bo ja również nie jestem za wyłapywaniem zwierząt z naturalnego środowiska.
nie no ja o tym wiem, nawet mi do głowy nie przyszło, ze ktoś ją złapał i zamknął w terrarium:-)
Zafasolkuję skoro nie ma ich zbyt często to znaczy, że nie są to takie straszne bóle migrenowe.
Nie są za często tak co drugi miesiąc mnie łapią, ale jak już są to coś okropnego i potrafią tydzień trwać, ale nie będę się rozczulała narazie mi ustąpiło, ale już wiem, że wieczorem powtórka z rozrywki

Do góry